NAKON TVRDNJI ANE ĆURČIĆ O MOKI SLAVNIĆU NACIJA OSTALA FRAPIRANA: Bivšem SVEKRU uputila TEŠKE REČI
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo su njene reči

NAKON TVRDNJI ANE ĆURČIĆ O MOKI SLAVNIĆU NACIJA OSTALA FRAPIRANA: Bivšem SVEKRU uputila TEŠKE REČI

Objavljeno: 14:27h

Ana Ćurčić bila je gošća emisije "Narod pita" koja se emitujePinku, ona je tom prilikom iskazala svoje mišljenje o Moki Slavniću, ocu njenog bišeg supruga Zvezdana Slavnića.

- Ovde Dana iz Zemuna. Imam jedno lepo pitanje za Anu. Pošto Ana stalno pominje u 3. licu "Ana Ćurčić, Ana Ćurčić"... Je l' to neka taktika ili je to neki njen lik koji je ona zamislila u svojoj glavi? - pitala je žena.

- Ja nisam to primetila, volela bih da meni neko stručan kaže zbog čega to radim. Stavljanje sebe u prvi plan, verujte da sam poslednja osoba koja bi to radila - kazala je Ana.

- Na primer, "Ana Acina", "Ana Zvezdanova". Kada ćemo videti tebe samu, ne treba ti niko. Nije trebalo ni da povedeš Acu večeras - rekla je gledateljka, misleći na Acu Bulića.

- To ste u pravu. Treba ja da radim dosta na sebi - rekla je Ana.

- Mene zanima, pošto je Aca kupio 15 Roleksa ženi i još ko zna kome, čime se on bavi, je l' radi isto što i Zvezdan? - upitala je gledateljka.

- Nemojte tako, on je privatnik, biznismen - rekla je Ana.

- A koji je to posao, da i mi to radimo? - kazala je gledateljka.

- Povodom tužbe za Zvezdana, da li ćeš mu prikačiti i silovanje o kome si pričala? - upitala je.

- Ne, ne, taman posla. Ja nisam to tako pričala, nikome ja ništa ne kačim. Silovanje ne postoji, naravno da ne želim da pričam o tome. To su gluposti - rekla je Ana.

- Mnogi su komentarisali kako je Zvezdan najgori na svetu i "ništa od toga ne bi smetalo da te nije javno prevario" - kazao je voditelj Darko Tanasijević.

- To nije tačno, sve imam crno na belo. Oprostila sam, pogrešila sam - kazala je Ana.

- A rođendanska torta? Mnogi su ti i to zamerili - rekao je Darko.

- Ta simbolika je iskrivljena, oni su to tako izokrenuli. Poenta je bila da sam tu i da ga gledam - rekla je Ana.

- Rekla si da su tvoja deca bila u kontaktu sa Zvezdanovom decom. Tvoja deca su sve ono gledala, nije im bilo lako, kao ni Zvezdanovoj ćerci. A kada su klinci bili kao jedno, kako su oni na to gledali? - upitao je Darko

- Ne mogu na to da ti odgovorim - kazala je Ana.

- Da li si bila u nekom kontaktu sa Mokom? - usledilo je pitanje.

- O njemu ću tek da pričam. On je proslavljeni sportista, e sad ćete videti. Imam toliko dokaza i za sve ću da ga tužim. Imam sve u telefonu. Za ovih 13 godina, ja sam jednom bila sa njim na ručku. Nikada nije došao kod nas. Pričao je takve laži o meni. On je nikakav otac, ništa. Pustio je sina na ulicu sa 14 godina. Čovek je se*sualni manijak, ego manijak. Samo ga žene zanimaju i donji veš. O sebi ima jedno mišljenje da je svemoguć. On i njegov sin imaju mnogo sličnih osobina - rekla je Ana.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.