ISPLIVALA FOTKA VESNE ZMIJANAC IZ RANE MLADOSTI: Vidi se koliko UŽIVA U NJEGOVIM POLJUPCIMA
Vesna Zmijanac, Foto: Damir Dervišagić

slatko

ISPLIVALA FOTKA VESNE ZMIJANAC IZ RANE MLADOSTI: Vidi se koliko UŽIVA U NJEGOVIM POLJUPCIMA

Mlada, zgodna, uspešna mogla je da bira i birala je, međutim pokazalo se da joj izbori nisu bili dobri

Objavljeno:

Veliki pečat muževi Vesne Zmijanac ostavili su u životu pevačice. Kraj harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša provela je estradna umernica tri godine, a ubrzo po razvodu udala se za Vladu Jovanovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke. Iz te velike ljubavi rodila se Nikolija, nažalost, ni taj brak nije potrajao.

U svakoj svojoj bračnoj, kasnije i vanbračnoj vezi Vesna je davala celu sebe. Nije navikla da bilo šta radi polovično zato je kraj svojih partnera ona ostajala sve dok je osećala potpunu posvećenost i predanost. Muževi Vesne Zmijanac očigledno su u ovom zadatku podbacili, a čini se da ona ni kasnije nije imala mnogo sreće u ljubavi, piše Story.

Mlada, zgodna, uspešna mogla je da bira i birala je, međutim pokazalo se da joj izbori nisu bili dobri
Mlada, zgodna, uspešna mogla je da bira i birala je, međutim pokazalo se da joj izbori nisu bili dobrifoto: Dragana Udovičić

Mlada, zgodna, uspešna mogla je da bira i birala je, međutim pokazalo se da joj izbori nisu bili dobri. Žarila je i palila istovremeno Vesna estradnom scenom i srcima mnogih muškaraca koji nisu mogli da odole njenom šarmu, a ni onima njima.

Tome najbolje svedoči jedna od retkih forografija iz mlađih dana. Na slici ona uživa u zagrljaju kolege Radoslava Rodića Rokija.

Da li je među kolegama bilo nešto više od saradnje ne zna se tačno jer nakon Kemiša i Vlade Vesna svoju intimu medijima nije davala na tacni.

Poznato je da je svojevremeno ona bila u romantičnoj vezi i sa jednim funkcionerom, a čak je romansu sa njim ona opisala u svojoj autobiografiji.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.