POJAVILA SE FOTKA VESNE ZMIJANAC NAKON TROMESEČNOG OPORAVKA: Otkriveno da li će i dalje NASTUPATI
Vesna Zmijanac, Foto: Dragan Kadić

INFORMACIJE

POJAVILA SE FOTKA VESNE ZMIJANAC NAKON TROMESEČNOG OPORAVKA: Otkriveno da li će i dalje NASTUPATI

Pevačica se oporavlja

Objavljeno:

Pevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas, otkad se nije oglašavala javno, sve do sada.

Vesna se posle boravka u bolnici jedan period oporavljala u svojoj vikendici na Bukulji, a sada se, kako se može zaključiti, potpuno oporavila i vratila nastupima.

Pevačica je nakon dužeg vremena pevala publici u Bugarskoj, a za njenu frizuru pobrinuo se njen frizer, koji je prvi pokazao kako Vesna izgleda posle tromesečne pauze.

Pevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas, otkad se nije oglašavala javno, sve do sada
Pevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas, otkad se nije oglašavala javno, sve do sadafoto: prentscreen/instagram/BORIS_OBEVSKI

Naime, pevačica veoma dobro, a kako se oseća otkrio je široki osmeh na njenom licu.

- Boris (frizer) je moja bebica i on mi u svemu pomaže - izjavila je kratko Vesna koja nije želela da komentariše svoje zdravstveno stanje, prenosi "Pink".

Kako prenose pomenuti mediji, Zmijančeva će nakon koncerta u Bugarskoj ići na odmor u Atinu gde je čeka ćerka Nikolija sa porodicom.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.