DAVNO ZABORAVLJENE VODITELJKE! Nekada se samo o njima pisalo, a onda su NESTALE (FOTO)
Foto: Printscreen

Da li se sećate?

DAVNO ZABORAVLJENE VODITELJKE! Nekada se samo o njima pisalo, a onda su NESTALE (FOTO)

Karijere pevača, glumaca, ali i voditelji prilično su nestalne. Ukoliko ne dobijete neki dobar projekat, pesmu, emisiju, lako padnete u zaborav
Objavljeno: 11:29h

Biljana Obradović

foto: Printscreen

Ona je postala tv lice krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih kada je vodila jednu od najpopularnijih domaćih emisija "City club".

Biljana Obradović se tada vinula u zvezde, a emisiju je vodila sa koleginicama Marijom Tarlać i Aleksandrom Jeftanović.

Poznata po svojoj bogatoj karijeri, imala je priliku da radi intervjue sa mnogim svetskim zvezdama. Biljana takođe radi kao potparolka fudbalskog kluba Partizan, a na slikama možete videti da se nije mnogo promenila.

Nataša Milovanović

foto: Facebook

Tokom devedesetih godina, Nataša je bila voditeljka na Trećem kanalu, a nakon gašenja, prešla je na drugu televiziju, koja je takođe, posle nekoliko godina, ugašena.

Lepa voditeljka se trudila da privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali nije moglo da prođe nezapaženo kada se 2001. godine udala za Vojina Ćetkovića, koji je tada bio jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

foto: Facebook

Međutim, njihov brak nije potrajao dugo, a ubrzo nakon razvoda, Nataša se preselila u Pariz, gde i danas živi.

Sandra Lalatović

foto: Printscreen

Kviz “Najslabija karika” na BK televiziji gledali su svi. Mišljenja o voditeljki Sandri Lalatović bila su podeljena – neki su je voleli, a neki su smatrali da je iritantna.

Uvek u crnom i izuzetno stroga, takmičarima je uterivala strah u kosti. Mnogi su, pre nego što smo saznali da je koncept emisije takav svuda, mislili da je ona po prirodi tako oštra.Nakon što je BK televizija ugašena, Sandra se jedno vreme povukla iz javnosti, a onda smo mogli da je gledamo kao voditeljku emisija “Krtica” i “Preljubnici.” Sandra se 2009. godine udala za Ivana Čerina i uzela njegovo prezime, a za kumove je izabrala Vuka Jeremića i njegovu suprugu Natašu.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.