POZNATI PEVAČI DOVELI ATMOSFERU DO USIJANJA! Pesma, zabava i odgovori na škakljiva pitanja u emisiji "Pusti brigu"
Pusti brigu, Foto: Kurir

pusti brigu

POZNATI PEVAČI DOVELI ATMOSFERU DO USIJANJA! Pesma, zabava i odgovori na škakljiva pitanja u emisiji "Pusti brigu"

Ne propustite

Objavljeno: 14:05h

U novoj epizodi emisije "Pusti brigu" voditeljka i novinarka Ljiljana Stanišić ugostiće pevačice Nikolinu Kovač i Ivanu Selakov, kao i pevače Dušana Svilara i Baneta Mojićevića.

Popularne zvezde se nisu ustručavale, odgovorile su na sva škakljiva pitanja naše Ljilje Stanišić i otkrile mnoge detalje iz svog privatnog života. Bane, Nikolina i Ivana govorili su na koji način vaspitavaju svoju decu, dok je Dušan otkrio sve o svojoj izabranici koju čuva daleko od kamera godinama.

Da su najveće zvezde najjednostavnije i napristupačnije, otkrili su i Nikolina i Dušan pa se tako Nikolina prisetila saveta koji joj je dao Halid Bešlić, dok je Dušan evocirao uspomene koje ima sa Zdravkom Čolićem. S tim da je sezona matura, bilo je reči i o tome pa su se pevači prisetili i svoje mature, ali i otkrili kako će provesti leto koje je pred nama.

00:56

Pusti brigu

Kao i uvek, dobroj zabavi su doprineli i Jasmina Stijović i čuveni tandem Kruševac Geto, dok su zanimljivo popodne upotpunili odlični recepti vrhunskog kuvara Dejana Šutanovca.

Nema sumnje da vas očekuje još jedna zanimljiva epizoda emisije "Pusti brigu" danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.