ĆERKA BRUSA VILISA SAMA SEBI PROBUŠILA VODENJAK: Izašli svi DETALJI POROĐAJA koji se odigrao kod kuće
Brus Vilis, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

zanimljivo

ĆERKA BRUSA VILISA SAMA SEBI PROBUŠILA VODENJAK: Izašli svi DETALJI POROĐAJA koji se odigrao kod kuće

Iskreno je govorila

Objavljeno: 10:24h

Rumer Vilis, ćerka Brusa Vilisa, doživela je nesvakidašnje iskustvo tokom porođaja o kom je sada bez ustezanja progovorila.

Ona je na svet dononela ćerku Luetu u njihovom pordičnom domu, a iskustvo koje je podelila sada o porođaju u podkastu "Informed Pregnancy" sve je iznenadilo. Naime, Rumer je otkrila da je zapravo morala sama da probuši svoj vodenjak.

Vilisova je objasnila da je njeno iskustvo porođaja bilo brzo, šireći se "od pet centimetara do 20 za oko sat vremena“ — ali je njena dula otkrila da joj vodenjak nije pukao.

- Proveravala me je i osetila kako se moja kesica za vodu izbočila, ali još uvek nije pukla, što je bilo ludilo. I tako sam pomislila: "Pa, da li da je probušimo?" - prisetila se Rumer.

Njena dula je rekla "da" - onda je glumici dala prednost da to sama uradi!

- Dogurala sam prst do gore, osetila sam sve i bilo je ludo. Skroz sam mogla da osetim ovu malu kesu – oseća se kao balon sa vodom, ali sa malo čvršćom opnom, objasnila je ona.

- Samo je rekla: "U redu. Na sledećoj kontrakciji, samo ga gurni prstom", i ja sam ga probila. Mislim da postoji moja fotografija, gde imam pogled zaleđen od šoka i iznenađenja na mom licu.

Odatle, Rumer se spremila da gura, rekavši da je "gurala jače nego ja ikad" i da nije prošlo mnogo pre nego što je beba stigla.

- Bilo je bukvalno kao da sam gurnula, i njena glava je bila van. Gurnula sam ponovo i celo telo joj je bilo van. Nije bilo pauze. Nije bilo pauze između. To nije bio jedan od onih trenutaka u kojima smo samo videli: "Oh, glava ti je napolju".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.