DA LI ZNATE KO JE ZAISTA MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ? Isplivala ISTINA o ŽIVOTU Tonija Bijelića
Toni Bijelić i Dragana Mirković, Foto: Damir Dervišagić

biografija

DA LI ZNATE KO JE ZAISTA MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ? Isplivala ISTINA o ŽIVOTU Tonija Bijelića

Ovo su svi detalji

Objavljeno: 15:31h

Antonije Toni Bijelić rođen je 1973. godine u Beču, u Austriji. Toni Bijelić je još kao mlad ušao među najviše krugove biznismena, oženio se i otpočeo svoj samostalan život.

Ipak, na jednom nastupu Dragane Mirković, Tonija je jedan estradni menadžer upoznao sa pet godina starijom estradnom umetnicom i tada se javila ljubav na prvi pogled. On se potrudio da nabavi njen broj telefona i ovi golupčići su ubrzo stupili u kontakt.

Nakon godinu i po dana duge veze na daljinu, Dragana Mirković je otišla kod Tonija Bijelića u Beč, gde su započeli i zajednički život.

Toni je u jednom od intervjua izjavio kako je proveo dosta vremena smišljajući savršen način da zaprosi Draganu, ali nikako nije mogao da nađe dovoljno dobar scenario. Zato je odustao od svih planova i Draganu u potpunosti spontano zaprosio, tako što joj je, dok su čekali da semafor pokaže zeleno svetlo, predložio da se uda za njega.

Dragana Mirković i dan danas poručuje u šali momcima da zaprose devojku na ovaj način, dok je na semaforu crveno svetlo, kako ne bi mogla da pobegne.

Ovaj par se venčao 28. septembra 1999. godine i najpre 2000. godine dobio sina Marka, a kasnije, 2001. godine, i ćerku Manuelu. Toni Bijelić i Dragana Mirković danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a, iako zvanično žive u Beču, zbog svih poslovnih obaveza i brojnih prijatelja i članova porodice, često borave u Beogradu.

Čak i posle dve decenije braka, ljubav Dragane i Tonija ne jenjava, te su njih dvoje još uvek uvek tu jedno za drugo i pružaju prejaku podršku jedno drugom. Svoju decu su odgajali kao decu ”srednjeg staleža”, te oni nisu uopšte razmaženi niti naviknuti na bogatstvo.

Sa druge strane, Toni Bijelić se još uvek povremeno trudi da razmazi svoju suprugu, te je Dragana Mirković od njega za jubilarni 50. rođendan dobila nov Mercedes, čija je vrednost procenjena na oko pola miliona evra, a koji u svojoj garaži ima i poznati svetski reper Kanye West.

Osim ovog skupog poklona, Toni Bijelić je svojoj ženi prepisao i svu imovinu koju je sam stekao mukotrpnim radom u Beču, a na pitanje šta ga je navelo na tu odluku, samo je jednostavno odgovorio: ,,Jer sam tako želeo.”

Godine 2017. Toni Bijelić je imao hiruršku intervenciju na mozgu. Tada se Mirkovićeva dosta i uplašila, ali je, srećom, sve prošlo kako treba. Zbog toga je ovaj savršen bračni par odlučio da, nakon Tonijevog izlaska iz bolnice, počasti sebe savršenim odmorom u Italiji, gde su se družili sa svojim starim prijateljima.

O njihovom odnosu mnogo govori i činjenica da Toni generalno često odbija da ode u bolnicu kada mu se zdravstveno stanje zakomplikuje. Naime, iste godine, Toni je dobio i veoma jaku upalu pluća. Umesto da ode u bolnicu, on je ostao kući, a Dragana Mirković je sve vreme bdila pored njega i negovala ga, te se on uspešno i izlečio.

Iako je širim masama poznat samo kao suprug folk pevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić je zapravo veoma uspešan u svim sferama svog posla i većinu brendova koje poseduje su zapravo poznati širom Srbije, pa i dijaspore.

Jedan od njegovih začetaka u Austriji je bio ulazak u industriju automobila, u koju je godinama uspešno investirao, da bi u skorijoj istoriji čak uspeo i da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile koji su minimalne vrednosti 70 hiljada evra.

Pored automobilske industrije, Toni Bijelić već decenijama poseduje građevinsku firmu, koja mu donosi veliko bogatstvo, a onda je, pre manje od 10 godina kupio i poznati luksuzni dvorac Ebenfurt u Austriji, koji datira još iz 12. veka, te uložio velike sume novca, kako bi ovoj velelepnoj građevini vratio stari sjaj. Dvorac Ebenfurt se prostire na površini od 12 hiljada kvadrata, 4 kule i nalazi se na placu od 1,5 ha.

Pre nego što su zvanično postali vlasnici ovo zdanja, Dragana Mirković i Toni Bijelić su morali da potpišu ugovore, po kojima se obavezuju da će restaurirati i vratiti sjaj dvorcu, ali da njegova istorijska vrednost nikako neće biti narušena.

Pored ovoga, Dragana Mirković i Toni Bijelić su vlasnici televizijske kuće ,,DM SAT”, koja emituje program preko satelita.

Bonus video:

00:10

Espreso čestitke: Dragana Mirković

(Espreso/Poznate ličnosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.