PRELEPA PEVAČICA IZNELA SVOJE POREKLO: Cela ISTINA sada je pred vama
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

DA LI STE ZNALI?

PRELEPA PEVAČICA IZNELA SVOJE POREKLO: Cela ISTINA sada je pred vama

Iskreno je govorila

Objavljeno:

Ivana Dulić privukla je veliku pažnju u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" svojim izgledom, ali i talentom.

Saša Popović je otkrio da je još kao beba došla u porodicu Dulić iz Subotice, kao i to da je iranskog porekla.

"Što se tiče porekla i cele te priče rekla sam da više neću to komentarisati jer se akcenat stvalja na ljude koji su me ostavili, a ne koji su me odhranili. Ja sam usvojena sa šest meseci. I moj tata koji me je usvojio je moj jedini tata kojeg volim više od života isto kao i brat", ispričala je ranije Ivana za Espreso i nastavila:

'Bliski istok me je uvek privlačio ipak je to deo mene, ali da je Bog hteo da ostanem tamo bilo bi tako.'
"Bliski istok me je uvek privlačio ipak je to deo mene, ali da je Bog hteo da ostanem tamo bilo bi tako."foto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

"Majku sam i tu rano izgubila. Tako da ja sam kao beba došla u tu porodicu i to je moja porodica. Gena se ne stidim, ali nisu vredni pomena i to je to. Nasledila sam glas i izgled to sigurno, karakter... Bliski istok me je uvek privlačio ipak je to deo mene, ali da je Bog hteo da ostanem tamo bilo bi tako. Imao je za mene bolje planove, a to nije takav život. Tako da ne želim ni da razmišljam u tom pravcu. Kao što ne bi niko ko je ostavljen kao beba. Želim samo da se situacija tamo nekada popravi. Jer su to ipak ljudi kojima je velika nepravda napravljena od strane istih koji su napravili nepravdu i u Srbiji u kojoj sam usvojena. Sve u svemu ponosna sam jako na moju porodicu, volim svoju zemlju volim region i ne bi je menjala ni za šta. Ali volim i Istok i samo želim da tamo bude mir."

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.