MAJČINSTVO JOJ NE REMETI POSLOVNE PLANOVE! SAJSI MC POKORILA BEOGRAĐANE: Novopečena MAMA nastupa PUNOM PAROM
Sajsi MC, Foto: Alek Živković

rep diva!

MAJČINSTVO JOJ NE REMETI POSLOVNE PLANOVE! SAJSI MC POKORILA BEOGRAĐANE: Novopečena MAMA nastupa PUNOM PAROM

Sajsi MC održala nastup dva meseca nakon porođaja i oduševila publiku

Objavljeno: 21:17h

Reperka Sajsi MC, u martu se porodila i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug Marko Trmčić Krsma dali ime Nataša.

Tokom trudnoće, koju je od nas krila sve do 8. meseca, nastupala je punom parom na prestižnim događajima i u 2022. ponela titulu "kume Prajda". Takođe, uspela je da izda album "Kardinalna" koji je okarakterisan kao najbolji u karijeri.

Pored svega navedenog, tik pred porođaj fanove je obradovala EP izdanjem od 5 pesama, koje je pod imenom reperkinog pravog imena “IVANARASHIC”. Među pesmama se nalaze i hitovi poput “Bezgrešno začeće”, “Rentaš me” i “Ležimo u kovčegu”.

Reperka voli da drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali je nekoliko puta govorila o ćerkici kao i o svim promenama koje je kao trudnica doživljavala, svemu čega se plašila u periodu svog života kad je mislila da je "trudnoća nešto najgore što može u životu da joj se desi", ali i o svom sazrevanju, osvajanju samopouzdanja, sticanju znanja i postavljanju i rušenju granica, po čemu je baš poznata.

Nedavno je održala svoj prvi nastup nakon porođaja gde je oduševila energijom i izgledom sve prisutne, a čini se da ne planira da stane i da joj majčinstvo nije poremetilo poslovne planove.

Naime, ona se pojavila u jednom prestoničkom lokalu gde je otpevala par svojih pesama i uputila podršku mlađim kolegama koje su se tu našle.

Espreso je sa lica mesta pratio događaj te vam prenosimo delić atmosfere:

Sajsi je dobila mnoštvo komplimenata za svoj izgled, ali i za harizmu koju je imala tokom nastupa.

Bonus video:

00:08

TRUDNA SAJSI MC U KRUPNOM KADRU: Pevačica sa STOMAKOM DO ZUBA iznenadila sve na MAC-u

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.