VAŽIO JE ZA VELIKOG ZAVODNIKA, A ONDA SE POVUKAO: Evo čime se DANAS BAVI čovek u kojeg su bile ZALJUBLJNE sve ŽENE
Pevač, Foto: prentscreen/youtube/ Daniel Djokic

nekad i sad

VAŽIO JE ZA VELIKOG ZAVODNIKA, A ONDA SE POVUKAO: Evo čime se DANAS BAVI čovek u kojeg su bile ZALJUBLJNE sve ŽENE

Stekao je veliku popularnost

Objavljeno: 11:29h

Početkom 2000-ih godina Daniel Đokić je privukao veliku pažnju javnosti, kako svojim pesmama, tako i izgledom. Malo je devojaka sa ovih prostora koje nisu "padale u nesvest" kada ga vide.

Daniel je snimio hitove koji se i danas slušaju, a jedan od njih je i duetska pesma sa Draganom Mirković - "Život moj", koja je postala praktično evergrin.

Na vrhuncu karijere se povukao, a nekoliko godina posle dueta sa Draganom Mirković, nastupio je na njenom koncertu u beogradskoj Areni.

Na vrhuncu karijere se povukao, a nekoliko godina posle dueta sa Draganom Mirković, nastupio je na njenom koncertu u beogradskoj Areni
Na vrhuncu karijere se povukao, a nekoliko godina posle dueta sa Draganom Mirković, nastupio je na njenom koncertu u beogradskoj Arenifoto: prentscreen/youtube/DraganaMirkovicDM

Pozitivne reakcije na njihov duet koji se godinama slušao dovele su do toga da ponovo "ukrste glasove". Tada su mnogi pomislili da će se Daniel vratiti na estradu, ali to nije bio slučaj.

 Kada je njegov izgled u pitanju i to kako danas izgleda, činjenica je da se Daniel nije preterano promenio
Kada je njegov izgled u pitanju i to kako danas izgleda, činjenica je da se Daniel nije preterano promeniofoto: prentscreen/youtube/ iamdanieldjokic

Pevač danas živi u Nemačkoj, u domaćim medijima se uopšte ne oglašava, a da li ćemo imati prilike da ga opet čujemo, ostaje nepoznato. Kada je njegov izgled u pitanju i to kako danas izgleda, činjenica je da se Daniel nije preterano promenio.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.