SVAKI SRBIN BI DUŠU DAO DA OVDE MOŽE DA ŽIVI: Pogledajte KUĆU Miroslava Ilića, SAN PROSEČNOG SEOSKOG ČOVEKA
Miroslav Ilić, Foto: Zorana Jevtić

dom

SVAKI SRBIN BI DUŠU DAO DA OVDE MOŽE DA ŽIVI: Pogledajte KUĆU Miroslava Ilića, SAN PROSEČNOG SEOSKOG ČOVEKA

Miroslav sa svojom suprugom živi u Višnjičkoj banji, a njihov dom je sve, samo ne oskudna kućica na periferiji grada

Objavljeno:

Kada se spomene ime Miroslava Ilića, osim na njegove pesme i sjajan glas, mnogi pomisle i na Mrčajevce, njegovo rodno mesto.

Pevač nikad nije skrivao odakle je potekao i koliko voli svoju rodnu kuću, koju ćete sada imati prilike i da vidite kako izgleda.

Iako u Beogradu ima svoj dom, ova kuća mu je u srcu i stalno nešto na njoj dorađuje. Uređena dvospratnica sa drvenim detaljima i veliko dvorište prvo privlače pažnju.

Budući da kuću u Mrčajevcima izuzetno voli, muzičar stalno na njoj nešto dorađuje. Svojevremeno je napravio drvenu verandu ispred ulaznih vrata, zatim furunu za pečenje prasića i jagnjića, a ogradu je uredio u kamenu, tako da retko ko može da zaviriti u njegovu privatnost.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Pored raskošne vile Miroslav u dvorištu ima još dve kuće, manju šupu i pomoćno odeljenje, koje služi kao letnja kuhinja.

Dom Miroslava Ilića iako uređen poput najlepših prestoničkih vila, nema tržišnu vrednost koju zaslužuje, najviše zbog lokacije, ipak pevač je pored porodice smatra najvrednijim što ima.

Bonus video:

01:52

MIROSLAV ILIĆ ZA KURIR TV: Piće ne podnosim, a pio sam da bih se dokazivao u društvu! U JEDNOM PIJANSTVU SPALIO SUPRUZI GARDEROBU

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.