LEPA LUKIĆ IZNELA DETALJE KOJE JAVNOST NIJE ZNALA: O kolegi je imala da KAŽE sledeće
Lepa Lukić, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

LEPA LUKIĆ IZNELA DETALJE KOJE JAVNOST NIJE ZNALA: O kolegi je imala da KAŽE sledeće

Prisetila se ovih događaja

Objavljeno: 20:12h

Pevačica Lepa Lukić otkrila je ko je na estradi bio najveći zavodnik, te je otkrila jednu od uspomena sa zajedničkog nastupa.

Lepa je tokom svoje višedecenijske karijere imala brojne turneje sa kolegama, među kojima je i pokojni Staniša Stošić, legenda narodne muzike.

Ona se sada prisetila jedne od anegdota sa pevačem koja je nasmejala sve prisutne i priznala da je Stošić voleo da često menja devojke.

- Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća. Kad ono, jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem: "Šta si našao? Nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi, nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje" - priznala je pevačica za "Grand" i nastavila:

- "Šta si našao kod nje tako lepo?", pitam ga ja: "Ima i kraću nogu, a i bio si sa njom". Kad kaže on: "Znaš kako je lepa ova druga noga". Jedna je lepa, ova nije važna.

Poznato je da je Lepa bila jedna od najlepših žena na estradi, a ne krije i da i danas dobija kompliente na račin njenog izgleda, kao i da joj se udvaraju muškarci.

- Mislila sam da mladost nosi svoje, ali sad u ovom vremenu i ovim godinama mi daju komplimente, a verovali ili ne udvaraju mi se mlađi ljudi. Ne dvadeset godina mlađi, to ne bih prihvatila, ali lepo je to kada se nekome dopadaš i kada te neko gleda kao lepu ženu. To sve meni prija - otkrila je pevačica.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Grand/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.