ODNEO POBEDU U PINKOVIM ZVEZDICAMA, ZBOG NJEGA JE SRBIJA PLAKALA: Danas ga NIKO ne bi PREPOZNAO kada bi ga sreo
Pinkove zvezdice, Foto: prentscreen/youtube/Marko Radić

nekad i sad

ODNEO POBEDU U PINKOVIM ZVEZDICAMA, ZBOG NJEGA JE SRBIJA PLAKALA: Danas ga NIKO ne bi PREPOZNAO kada bi ga sreo

U popularnom takmičenju svi su ga obožavali

Objavljeno:

Marko Bošnjak je 2016. godine u "Pinkovim zvezdicama" svojim vokalnim sposobnostima oduševio gledaoce kraj malih ekrana, ali i članove žirija, zbog čega je odneo pobedu.

On se nedavno u hrvatskom jutarnjem programu uključio i progovorio o svom životu i tom prilikom istakao da radi u fast food-u (brzoj hrani).

On je, inače, do skoro studirao u Berlinu, a onda je preko noći odlučio da se vrati u Zagreb.

Marko Bošnjak je 2016. godine u 'Pinkovim zvezdicama' svojim vokalnim sposobnostima oduševio gledaoce kraj malih ekrana, ali i članove žirija, zbog čega je odneo pobedu
Marko Bošnjak je 2016. godine u "Pinkovim zvezdicama" svojim vokalnim sposobnostima oduševio gledaoce kraj malih ekrana, ali i članove žirija, zbog čega je odneo pobedufoto: RTV Pink printscreen

Kako kaže ustaje teško jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu. On radi na kasi i po potrebi pere sudove kako bi preživeo.

- Probudio sam se jednu subotu i pomislio ‘Zašto sam ja tu’? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao ‘Idem da radim’. Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro - ispričao je Marko, prenosi Index.hr.

On je otkrio koji su njegovi planovi za budućnost.

- Moji planovi su da budem srećan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na leto imati angažmane, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živeti od muzike - poručio je Marko.

Podsetimo, sa svega trinaest godina izvodio je veoma zahtevne pesme, a žiri koji su činili Jelena Tomašević, Goca Tržan, Milan Stanković, Leontina Vukomanović i Hari Varešanović rasplakao se dok je ovaj dečko izvodio pesmu "Što te nema", koju u originalnu peva Jadranka Stojaković.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.