DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA JOSIPE LISAC: Ovako se MUZIČKA DIVA trenutno oseća
Josipa Lisac, Foto: prentscreen/youtube/Cristian Cizmar

pogledajte

DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA JOSIPE LISAC: Ovako se MUZIČKA DIVA trenutno oseća

Pevačica je iskreno pričala

Objavljeno:

Tri meseca je bila odsutna, otkazala je i koncerte, pa se publika s razlogom zabrinula za zdravstveno stanje Josipe Lisac (73).

Međutim, slavna pevačica pojavila se prošle subote u rasprodatom Lisinskom gde je pokazala da je u odličnoj formi, a povod koncerta bilo je 50 godina Dnevnika jedne ljubavi.

Josipa se nakon koncerta i problema koje je imala sa zdravljem oglasila za RTL, gde je otkrila da je i dalje daleko od izlečenja.

- Nemojte me uopšte pitati, ni sama ne znam kako sam. To je još uvek išijas, još uvek sam daleko od izlečenja, ali sam puno bolje. Mislim da sam duhovno jača nego telesno što se vidi. Štap je bio štos, zašto se ne bi video? - rekla je uvek vedra Josipa.

Kako je istakla, uvek se i ponaša i oblači - obično, jer je normalna osoba.

- Uvek sam obična. Uvek sam u normali, ja sam normalna. Sad je to tako danas možda ispalo, ono što je kao nekada bilo 'jao, vau'. Evo što sam rekla, svaka treća ima ružičastu boju kose, više to nije šok. To je normalno. To je bilo i onda normalno i sada. Samo se sada jače vidi - objasnila je Lisac.

Ona je otkrila i da je njena nećaka bila prijateljica sa suprugom nedavno preminule Tine Tarner.

- Divna osoba. Moja nećaka živi na Ciriškom jezeruu, mogli smo videti njenu kuću. Oni su prijatelji s njenim suprugom. Tužno, ali koja borba i koja ličnost, koja snaga, energija. Fantastično - rekla je Josipa.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.