OVI DETALJI IZ ŽIVOTA ALEKS NIKOLIĆ LEDE KRV U ŽILAMA: Njen život UOPŠTE nije bio LAK
Aleksandra Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ŽIVOTNA PRIČA

OVI DETALJI IZ ŽIVOTA ALEKS NIKOLIĆ LEDE KRV U ŽILAMA: Njen život UOPŠTE nije bio LAK

"Kada sam napunila 18 godina, krenula sam da radim kao promoterka." rekla je jednom prilikom Aleksandra

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić svakodnevna je tema domaćih medija. Prvi put je privukla pažnju javnosti učešćem u "Zadruzi 3" a sada je redovan učesnik šeste sezone pomenutog rijalitija.

Naime, Aleksandra je svojevremeno pred svim zadrugarima ispričala svoju tešku životnu priču i ne krije da deo familije nema baš lepo mišljenje o njoj.

- Znaš kakav je moj otac. Ne znam da li će pričati sa mnom posle ovoga. Upoznala sam ga sa 11 godina. Živi preko, upoznali smo se kad je došao. Stalno su bile svađe između oca i majke. Stalno sam morala da biram. Kupi stan gde sada živimo, moja mama je držala kafanu, on joj je rekao da zatvori kafanu da će sve da šalje. Prvih par meseci je bilo top i onda mu se nešto desilo. Kao da me nauči pameti, da živim sa manje novca. Moja mama nije mogla da radi jer je bila bolesna. Slao nam je 100 evra mesečno, mama se zaposlila kao čistačica. Onda je on dolazio, iživljavao se - priznala je tada Nikolićeva i dodala:

- Kada sam napunila 18 godina, krenula sam da radim kao promoterka. Žensko si, treba ti garderoba. Jednom je moj otac došao, ušao u stan, nije znao šta radim. Lagala ga gde sam, ja sam bila na granici Mađarska - Srbija. Ja dolazim, on se dere. Nisam više mogla da trpim to. Mama odlučila da ide, pitala me da li ću ja. Uzela sam dva para farmerica i otišla. Nisam pričala sa ocem par godina sve dok nisam izašla iz "Zadruge". Pomirili smo se, vratila sam se u stan, opremila ga. Ostali u okej odnosima. Poklonio mi je auto. Pričam sa njim. Ali sad posle ovoga... On je bio na ratištu, znaš kakav je on. Patrijarhalan je, nema pojma neke stvari o meni. Sada kada budem izašla sto posto neću pričati sa njim. Nikad nisam bila prihvaćena od strane porodice mog oca - rekla je sa suzama u očima Aleksandra.

Aleksandra je potom je istakla da neke teške trenutke nikada neće zaboraviti.

- Ja kao da nosim prokletstvo kroz život od toga. Ostaju posledice. Znaš koliko sam puta videla scenu da je moj tata tata silovao moju mamu, tukao i silovao ispred mene. Slomio joj vilicu, ubijao ju je. Nije ga prijavljivala, plašila se. Što je najcrnje, mislim da ga voli posle svega. To nikada neću zaboraviti. Ja sam se jednom zaletela na njega da ga ubijem makazama, ne znam što ovo pričam. Mi smo svi ćaknuti ovde, zbog porodica. Nije opravdanje, ali da smo imali zdrave porodice, e... Sve je moglo da bude drugačije - zaključila je Aleksandra.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.