SLOBINA ŽENA U POLICIJSKOJ STANICI! Jelena nije bila sama, povela je NJEGA
Jelena Radanović, Foto: Nemanja Nikolić

drama

SLOBINA ŽENA U POLICIJSKOJ STANICI! Jelena nije bila sama, povela je NJEGA

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar

Objavljeno: 13:45h

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović doživela je stravično nasilje pre tri noći ispred svoje kuće u Višnjičkoj banji, kada ju je, prema njenim rečima, napao bivši muž i otac njena dva sina.

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar, gde je provela više od tri sata, a izašla je sa zavijenom nogom.

Nakon napada Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i otkrila detalje o odnosu sa bivšim suprugom.

Jelena Radanović prijavila bivšeg muža za nasilje
Jelena Radanović prijavila bivšeg muža za nasiljefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je - priznala je Jelena.

Objava Jelene Radanović
Objava Jelene Radanovićfoto: Printscreen Instagram/jeja.radanovic

Radanovićka je sada na svom Instagram profilu podelila snimak sa sinom iz policijske stanice. Kako se može čuti na pomenutom snimku, njih dvoje su došli do supa da bi Jeleninom nasledniku izvadili pasoš.

Prema zakonu države Srbije, pasoš maloletnog lica se može izvaditi samo u pratnji oba roditelja, što znači da je Jelena bila prinuđena da se sastane sa bivšim suprugom nakon što ju je fizički napao nekoliko dana ranije. Međutim, postoji i mogućnost da joj je on dao ovlašćenje koje je overeno kod notara, sa kojim ona sama deci može da sredi dokumenta.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Infromer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.