KARLEUŠINA ĆERKA VIŠE NE IZGLEDA ISTO, SVI GLEDAJU ŠTA JOJ JE TO NA VRATU: Zaseniće MAMU, sad je PRAVA devojka
Nika Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

kao san

KARLEUŠINA ĆERKA VIŠE NE IZGLEDA ISTO, SVI GLEDAJU ŠTA JOJ JE TO NA VRATU: Zaseniće MAMU, sad je PRAVA devojka

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića oduševila

Objavljeno: 09:44h

Atina i Nika, starija i mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkako su došle na svet izložene su budnom oku javnosti i medijima, želele one to ili ne.

Budući da su u tinejdžerskom periodu, mnogi njihovi vršnjaci znatiželjni su da saznaju kako dane provode naslednice poznatih roditelja, te ne čudi što su obe na društvenim mrežama stekle ogromnu popularnost i brzinom svetlosti prikupile armiju folovera.

Ipak, starijoj Atini, fokus medija očito nije mnogo prijao, te je ona zbog velikog pritiska odlučila da se sa istih povuče, dok mlađa ćerka Jelene Karleuše dominira Tik-Tok platformom, a njene objave broje na hiljade pregleda i lajkova.

Jelena i Nika
Jelena i Nikafoto: Instagram printscreen/karleusastar

Vesela, harizmatična, duhovita i nadasve prirodna i samo svoja, Nika Tošić lako je osvojila srca korisnika socijalnih mreža, a mnogi su primetili da je sve više zainteresovana za modu koju prezentuje kroz svoje originalne klipove.

I promene u imidžu ove lepotice sve su češće. Eksperimentiše Nika sa frizurama, bojom kose, mejkapom i stilom oblačenja i za sve to ima veliku podršku pratioca, posebno devojčica njenog uzrasta.

Svaki detalj koji ona ponese privlači veliku pažnju, a na najnovijoj njenoj objavi mnogima je za oko zapala ogrlica koju je ponela. Reč je o predivnom nakitu napravljenom od kamenčića bele boje na kojem dominira jedan tirkizno plavi.

Prava pomama nastala je među tinejdžerkama koje su odmah poželele da i sebi jednu istu nabave, pa su njen nalog preplavila pitanja gde ju je kupila, a oduševljenje je usledilo kada je Nika odgovorila da je ogrlica veoma pristupačna, te svoje virtuelne drugarice uputila gde je mogu pronaći.

Iako su možda svi očekivali da se radi o veoma skupocenom komadu, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića i ovog puta pokazala je da ne pati od luksuznih stvari. Ona je pre svega jedna prizemna i veoma skromna devojčica koja i pored raskoša u kojem živi preferira komade koji su dostupni svima, te ne čudi što je toliko u javnosti obožavana.

Bonus video:

02:16

TOŠIĆ I KARLEUŠA ĆE SE RAZVESTI, JELENA ĆE IMATI TREĆE DETE SA NJIM! Jovana Jeremić šokirala: Uvek se ispostavi da sam upravu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.