SOBA KARLEUŠINE ĆERKE IZGLEDA KAO NEČIJI STAN: Nika Tošić pokazala gde živi, LUKSUZ je blaga reč FOTO
Nika Tošić i JK, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

dedinje

SOBA KARLEUŠINE ĆERKE IZGLEDA KAO NEČIJI STAN: Nika Tošić pokazala gde živi, LUKSUZ je blaga reč FOTO

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkrila kako je uredila kupatilo

Objavljeno:

Donedavno je bila samo slatka devojčica koja je srca šire javnosti osvojila svojom iskrenošću, harizmom i neposrednošću, međutim mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u poslednje vreme postala je prava mala modna ikona i inspiracija mnogim devojčicama njenog uzrasta.

Sve više pažnje Nika Tošić posvećuje svom izgledu i imidžu, sa kojim neretko eksperimentiše i sve to prezentuje na društvenoj mreži "Tik-Tok" na kojoj ima armiju fanova, a na istoj ona deli i trenutke iz svog malog carstva na Dedinju u kojem, po svemu sudeći, najviše vremena voli da provodi.

Kako i ne bi kada je kutak Nike Tošić u velelepnoj vili pravi mali raj savršeno prilagođen potrebama jedne tinejdžerke.

Sobu uređenu po poslednjoj modi sa garderoberom prepunom modernih krpica u više navrata imali smo prilike da vidimo putem njenih snimaka koje deli na pomenutoj socijalnoj platformi, a najnovijom objavom mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića pustila nas je da zavirimo i u njeno kupatilo, koje se inače nalazi u sklopu bajkovite sobice.

Poznati mama i tata očito su se potrudili da Atina i Nika imaju sav komfor i dovoljno prostora za uživanje, pa je tako privatno kupatilo obezbeđeno za obe naslednice, a ono u kojem se doteruje mlađa lepotica, odiše pravim luksuzom.

Kupatilo Nike Tošić zasigurno je mesto gde ona sve češče provodi vreme, a zahvaljujuči snimcima uverili smo se da je sve sređeno sa mnogo ukusa i stila, kao i da dominiraju braon i bež nijanse.

Tu je i najmodernije osvetljenje savršeno za pravljenje selfi fotografija i interesantnih video zapisa kojima tinejdžerka prikuplja brojne lajkove.

Budući da su police u Nikinom privatnom kupatilu prepune parfema, šminke i kvalitetne kozmetike za negu, ne bi nas začudilo da se Karleušina mlađa mezimica u nekom momentu upusti i u snimanje beauty blogova.

Bonus video:

01:36

Jelena Karleuša

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.