HOROR SE DESIO U ZADRUZI: Ana Ćurčić PLAČE, Car urla iz petnih žila (VIDEO)
Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/zadruga

strašno

HOROR SE DESIO U ZADRUZI: Ana Ćurčić PLAČE, Car urla iz petnih žila (VIDEO)

Nisam znala da je zbog devojke. Ja nisam g*vno i ne želim zlu krv, želela sam da ga smirim i da ga dozovem pameti - dodala je Ćurčićeva

Objavljeno: 18:07h

Ana Ćurčić dobacivala je Filipu Caru, nakon čega joj je on prišao i okušao na normalan način da reši probleme sa njom, a onda se umešao i Miljan Vračević koji je napravio haos.

Ti si rekla da želimo njemu zlo i da smo mu neprijatelji, šta ima dublje? - pitao je Car.

1 / 6 Foto: Instagram/Printscreen/jasi_jasi_svi_su_nasi3

Ne razumemo se na ovom mestu, ti misli šta hoćeš. Ne znate celu priči, nikad je nećete znati, a ja sam sa Zvezdanom loptu spustila. Ja sam Zvezdana ušla da smirim na svoj način i on je to video, a vi niste videli jer ne poznajete mene i njega - dodala je Ana.

On je pričao sa Majom, pa je došla Anđela i on je sam rekao da je pričao, a ona rekla: "Šta imaš da pričaš posle svega i nakon što me vređa?" On je poludeo, krenuo, a ona je krenula za njim. Ana ne treba da bude neko k će njega da smiruje zbog njegove devojke - pričao je Car.

Nisam znala da je zbog devojke. Ja nisam g*vno i ne želim zlu krv, želela sam da ga smirim i da ga dozovem pameti - dodala je Ćurčićeva.

Tebi treba žrtva, a ti znaš šta je njemu prelilo čašu, tvoj performans u spavaćoj sobi. Njega je to povredilo - umešao se Miljan.

Ja idem kući svojoj deci, sram te bilo. Mene nećeš da praviš u to što me praviš, sram te bilo. Pogrešno vadiš iz konteksta, nazvao si me najgorim šamljom - urlala je Ana.

Lažeš. Je l' si se zaljubila, pa je to problem? Što sam ga dirao? - dodao je Miljan.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.