GRUDI LELUJAJU LEVO DESNO, A ONA SE TRANSFORMISALA: Iva Grgurić FRAPIRALA sve, da li je realna? FOTO
Iva Grgurić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

vatrena

GRUDI LELUJAJU LEVO DESNO, A ONA SE TRANSFORMISALA: Iva Grgurić FRAPIRALA sve, da li je realna? FOTO

Iako je pokušala šminkom da sakrije, tragovi estetske intervencije koju je skoro radila vidiljivi su na njenom licu, a šta je uradila otkrila je sama...

Objavljeno:

Starleta i bivša rijaliti učesnica, Iva Grgurić sinoć se bez dečka provodila u jednoj letnjoj bašti popularnog beogradskog kluba, a za kamere Telegrafa otkrila je detalje svoje veze sa biznismenom i progovorila o estetskim intervencijama koje je skoro radila na sebi.

Iva je u provod izašla samo za ženskim društvom, a pažnju prisutnih osim prezgodnog tela, privlačio je i bujni dekolte koji je jedva obuzdan u mini haljinici.

- Sad sam baš došla, ne izlazim toliko često od kako sam u vezi. Samo s njim i na neka posebna mesta. Večeras sam odlučila da se provedem sa prijateljicama. Kad se napijem samo sve stane. Uvek imam granicu, pijem čašu alkohola, pa čašu vode, i tako malo miksujem.

Iva Grgurić
Iva Grgurićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je pokušala šminkom da sakrije, tragovi estetske intervencije koju je skoro radila vidiljivi su na njenom licu, a šta je uradila otkrila je sama:

- Radila sam operaciju kapaka, pošto su mi genetski malo kapci spušteni, što svaka druga treća žena to napravi. prezadovoljna sam - istakla je i dodala:

- Sad sam stala, više mi ne treba ništa. Uvek malo mic po mic, uvek nešto vidi, ali sad sam stala.

Na pitanje gde joj je dečko i da li je biznismen ljubomoran, Iva je kratko odgovorila:

- "Girls night", znači noć sa curama. Dečko odmara, sa svojim je društvo, moram i ja malo sa curama. Nedostaje mi što nije tu. Nemanja nije ljubomoran, siguran je u mene jer sam ja devojka koja ne vara. Nijednog bivšeg nisam prevarila. On ima potpuno poverenje u mene, veruje mi. Zna da kada bitako nešto napravila izgubila bih nešto najlepše - rekla je Iva.

Imala je šta da kaže i o Stefanu Kariću koji je trenutno u pritvoru zbog nasilničkog ponašanja prema Nataši Šaviji kojoj je naneo i teške telesne povrede pre mesec dana.

- Ne bih nešto previše htela to komentarisati, ne znam šta se desilo tamo. S obzirom na to da ja poznajem Stefana i znam kakav je bio u "Zadruzi", iskreno ništa me ne čudi ako je to stvarno istina. Osetila sam na svojoj koži šta je radio sa mnom i kako se ponašao, kako je imao neke agresivne postupke - izjavila je Iva.

Detaljan razgovoro sa Ivom pogledajte u videu na početku teksta.

Bonus video:

00:12

BOGATI SRBIN JOJ OPROSTIO: Iva Grgurić se pomirila sa biznismenom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.