SVE JE OBJAVLJENO: Vojaž ne skida osmeh s lica, a ni prelepa glumica!
Vojaž, Foto: Promo

uživaju

SVE JE OBJAVLJENO: Vojaž ne skida osmeh s lica, a ni prelepa glumica!

Društvo iz serije uživa posle snimanja

Objavljeno:

Zahvaljujući seriji "U klinču" neki su postali bliski i kada kamere nisu upaljene. To je slučaj sa glumcima Teodorom Dragićević, Matija ilić i mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž.

Osmesi na licima dok poziraju svi zajedno najbolje govore u prilog tome koliko su dobro raspoloženi kada su zajedno i koliko ih svako novo druženje raduje.

Naime, poznato je Vojažu seriji glumi Aljošu Kovača, Teodora glumi Teu, a Matija Simketa.

U seriji su gledaoci imali prilike da prate završen ljubavni odnos Aljoše i Tee, a s druge strane, u seriji, Simke pati za Vanjom, koju glumi Ivana Zečević.

U seriji su gledaoci imali prilike da prate završen ljubavni odnos Aljoše i Tee, a s druge strane, u seriji, Simke pati za Vanjom, koju glumi Ivana Zečević
U seriji su gledaoci imali prilike da prate završen ljubavni odnos Aljoše i Tee, a s druge strane, u seriji, Simke pati za Vanjom, koju glumi Ivana Zečevićfoto: Privatna arhiva

I Vojaža i Teodoru i Matiju ćemo imati prilike da gledamo i u novoj sezoni pomenuti serije, a proteklih dana je ekipa serije "U klinču" vredno snimala scene za nove epizode.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.