MUŠKARAC KOJI JE OSVOJIO ANICU DOBRU JE POZNATI BIZNISMEN! Godinama su zajedno, a u javnosti ih NE VIĐAMO
Anica Dobra, Foto: Dragan Kadić

KO BI REKAO?

MUŠKARAC KOJI JE OSVOJIO ANICU DOBRU JE POZNATI BIZNISMEN! Godinama su zajedno, a u javnosti ih NE VIĐAMO

Mića je, inače, bio jedan od najboljih prijatelja pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Objavljeno:

Poznata glumica Anica Dobra godinama je u braku sa biznismenom Miodragom Mićom Sovtićem.

On je javnosti poznat kao dugogodišnji predsednik fubalskog kuluba Dorćol, dok je njegov sin iz prethodnog braka, Miloš, svojevremeno postavljen za sekretara stručnog štaba "gaučosa".

Anica Dobra je jedan deo života provela u Nemačkoj, a vratila se u Beograd, gde na Dorćolu živi sa svojom porodicom. Glumica je jednom prilikom istakla koliko joj znači podrška bliskih ljudi u vreme pandemije korone.

Anica Dobra je jedan deo života provela u Nemačkoj, a vratila se u Beograd, gde na Dorćolu živi sa svojom porodicom.
Anica Dobra je jedan deo života provela u Nemačkoj, a vratila se u Beograd, gde na Dorćolu živi sa svojom porodicom. foto: Zorana Jevtić

- Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" - navela je Anica, dok su njene komšije jednom prilikom za "Blic" istakle kad su se ona i njen muž doselili u njihov kraj.

- Anica je došla u zgradu negde 91. ili 92. godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri - kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo - rekao je tad njihov sused.

Jedan od najboljih prijatelja pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.
Jedan od najboljih prijatelja pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.foto: Marina Lopičić

Mića je, inače, bio jedan od najboljih prijatelja pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

- Upoznali smo se 1975. ili 1976. Igrao sam fudbal, a i on ponekad. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju - ispričao je svojevremeno Mića Sovtić za "Kurir".

Mina sa tatom
Mina sa tatomfoto: Printscreen Instagram/knife_afterdark

- Video sam ga milion puta da plače, bio je emotivan. Imao je neke svoje filmove u glavi da zaplače kad nešto priča, kad se nešto dešava - dodao je on za pomenut medij.

Anica i Mića imaju ćerku Minu Sovtić, koja je krenula majčinim stopama, pa uveliko glumi u domaćim projektima. Mina se prošle godine udala u tajnosti za izvesnog Luku Nikolića.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.