Nataša Bekvalac izbegla krvavu tragediju u poslednji čas! Bila u Ajfelovoj kuli kad je Hrvatica htela da je digne u vazduh! (FOTO)
Foto: News1/Miloš Nadaždin

Puka sreća je spasila!

Nataša Bekvalac izbegla krvavu tragediju u poslednji čas! Bila u Ajfelovoj kuli kad je Hrvatica htela da je digne u vazduh! (FOTO)

Samo nekoliko sati nakon što je pevačica stigla u Beograd, na pariskom aerodromu dogodio se krvavi incident, zbog čega je ceo grad bio blokiran
Objavljeno: 14:59h

Ovo nije jedini incident koji je izbegla. Poslednjeg dana njenog boravka u Parizu, Bekvalčeva je posetila čuveni Ajfelov toranj, gde je napravila i nekoliko fotografija koje je postavila na društvenoj mreži Instagram.

Baš tog dana, prema saznanjima francuske policije, teroristi, među kojima je bila i šesnaestogodišnja Hrvatica po imenu Sara, planirali su da izvedu napad, u kojem bi eksplozivom razneli toranj, koji je glavna atrakcija Pariza i koji dnevno poseti na hiljade turista.

foto: Facebook/Natasa Bekvalac

NASILJE UŽIVO! Krunićka razbila facu Kseniji, Slovenka završila u bolnici! (VIDEO) Nataša je tako bez ikakvih problema boravila u Parizu, ali i pored toga, po povratku u Beograd nije bila nasmejana. Paparaco Kurira uslikao je pevačicu na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“, ali je ona sve vreme izbegavala kontakt s medijima. Nije želela ništa da komentariše kad je u pitanju njen razvod od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića.

(Espreso.co.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.