PRIČA O NJOJ NA SVA ZVONA A NIKAD IH NISMO VIDELI ZAJEDNO U JAVNOSTI: ovo je ŽENA Dragana Stojkovića Bosanca FOTO
Dragan Stojković Bosanac, Foto: Dragana Udovičić

ona je ta!

PRIČA O NJOJ NA SVA ZVONA A NIKAD IH NISMO VIDELI ZAJEDNO U JAVNOSTI: ovo je ŽENA Dragana Stojkovića Bosanca FOTO

Ova dama je supruga Dragana Stojkovića Bosanca!

Objavljeno:

Dragan Stojković Bosanac retko kada je sa javnosti delio svoj privatni život, pa se tako malo toga zna o njegovoj dugogodišnjoj saputnici Dudi sa kojom je dobio dvoje dece.

Harmonikaš, kompozitor i producent Dragan Stojković Bosanac popularnost širih razmera stekao je kao član žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Ipak, jedan je od onih koji vrata svog privatnog sveta tek ponekad odškrinu za publiku.

Rođen je u Sarajevu, odrastao je u Konjicu, a od sedamdesetih godina živi i radi u Beogradu. Sa suprugom Dunjom zajedno je duže od četiri decenije. Venčali su se 1977. godine i ubrzo dobili sina Aleksandra.

Dragan Stojković Bosanac
Dragan Stojković Bosanacfoto: Nemanja Nikolić

Ćerka Aleksandra rođena je 1986. godine, a javnost je zna kao pevačicu koja nastupa pod umetničkim imenom Džidža. To je, zapravo, nadimak koji je dobila od oca, koji joj je često pevao pesmu "Oj, djevojko, džidžo moja".

Aleksandar Stojković u mlađim danima interesovao se za hevi metal muziku, ali je krenuo drugim putem. Danas je inženjer poljoprivrede i radi u svojoj branši.

Bračni par Stojković, Dragan i Dunja, žive na Bežanijskoj kosi, a popularni član muzičkog šou programa ističe da vikende najradije provodi tako što sa suprugom ide na pijacu.

Bosanac sa porodicom
Bosanac sa porodicomfoto: Instagram printscreen/dzidza_official

– Oduvek sam znao da je Dunja ona prava. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno priprema, kao i urmašice ili kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje može se meriti samo sa onim iz Istanbula – pohvalio je Bosanac svoju lepšu polovinu, koja se retko može videti u medijima.

– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kad se to oseti.

Bonus video:

01:03

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC DOŽIVLJAVAO NEPRIJATNE SCENE OD ĆERKE NA NASTUPIMA: Ovako sam ga nazivala, a od tad ga ne zovem tata!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.