Da li biste joj oprostili? Voditeljka slagalice ima primedbu na svoj račun! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

mi ne :)

Da li biste joj oprostili? Voditeljka slagalice ima primedbu na svoj račun! (FOTO)

Istakla je i jednu svoju ambiciju... Možda je uskoro i vidimo u nekoj novoj ulozi?
Objavljeno:

- Trebalo bi više da se smejem. Znam da je to mala primedba. Ali, ako pričamo o emisiji koju vodim, meni je neprijatno da se smejem ako nemam razlog. Ja se uvek smejem ako treba da se smejem. Ako neko nešto prokomentariše ili se desi neka situacija, ja se nasmejem. Nikada nisam volela da se smejem u prazno i lažno, tako da, ako vodim takvu neku emisiju, ako se ljudi nadmeću i ozbiljna je atmosfera, ja zaista ne mogu da se smejem veštački. Tako da sam veoma loša glumica u prirodi i na poslu. Inače, kad glumim - glumim, ali privatno ne volim da glumim kada nešto ne osećam. Ne volim osmehe u prazno.

Rekla je i da bi rado pristala da vodi Dnevnik...

foto: Dragana Udovičić

- Naravno da bih pristala. Ja mislim da je „Dnevnik“ na RTS-u pik karijere. Naravno da bih volela, mada bi mi za to trebalo dosta vremena da radim i kao urednik. To bi bio moj sledeći stepenik u karijeri. Svi se nadamo da ćemo jednog dana biti urednici. Nećemo se valjda slikati ceo život.

Kako usklađujete privatne i poslovne obaveze, s obzirom na to da imate jedanaestomesečnu ćerku Taru?

- Počela sam da radim tri meseca posle porođaja. Nisam neko ko može da sedi kod kuće. Nije mi to u prirodi. Ali sam onda shvatila da mnogo volim da budem mama, pa je Tara često sa mnom i na poslu. Sve se promeni kada postanete mama, tako da je ona prohodala, od moje silne želje da idemo svuda, sa devet meseci. I sad je vodim gde god mogu. Najviše volim da sam sa njom, ako baš ne mogu, onda je ostavim kod baba.

(VIDEO) SVI SU SE NAJEŽILI: Ceca se ogrnula bugarskom zastavom i napravila NOĆ KOJA SE NE ZABORAVLJA

(Espreso.co.rs/pulsonline.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.