"KAD SE JA POJAVIM REJTING RASTE" Voditelj se ŠOKIRAO pa shvatio O ČEMU JE REČ: Gosti pokušali da NE PRASNU U SMEH
Divan Show, Foto: Kurir printscreen

HIT NA INTERNETU

"KAD SE JA POJAVIM REJTING RASTE" Voditelj se ŠOKIRAO pa shvatio O ČEMU JE REČ: Gosti pokušali da NE PRASNU U SMEH

Emisija je sve slatko nasmejala, a večeras u 23:10 pogledajte reprizu!

Objavljeno: 10:34h

Emisija “dIvan show” na Kurir televiziji polako, ali sigurno, postaje sinonim za dobru zabavu, namenjena celoj porodici.

I u trećoj emisiji autor i voditelj Ivan Gajić ugostio je sjajne ličnosti iz šoubiznisa, pa je tako na sve teme razgovarao sa Ildom Šaulić, Natašom Aksentijević i Zoranom Pejićem Pejom.

U jednom trenutku pozvao je svoju koleginicu, Milicu Stanimirović, urednicu showbiz rubrike na portalu Espreso.rs u pomoć, kako bi zajedno obrađivali temu opštenarodnih veselja, odnosno vašara, gde su imali oprečne stavove.

Međutim, kako je ovo emisija posvećena Danu šale, Milica je želela da se pošali sa Ivanom odmah na samom početku.

Divan Show
foto: Kurir printscreen

"Rekli su mi iz režije da čim ja uđem u emisiju rejting skače", rekla je Milica dok je Ivan izgledao iznenađeno, a onda je odmah i dodala:

"Nije, aprilili, šalila sam se, vidim ti facu".

Divan Show
foto: Kurir printscreen

Nakon što su se svi zasmejali, udobno su se smestili u Ivanov kutak, a onda i počeli priču o vašarima u Srbiji i srpskom humoru.

"Kada sam videla snimak sa vašara prvo me je oblio hladan znoj, pa sam pomislila blago gluvima i slepima. U jednom trenutku vidimo Vendi i njenu igračicu kako nastupaju, a pored njih je jedna porodica sa detetom. Tata pije pivo, a dete gleda nastup. Kažite mi sada Vi, da li je to Vama smešno ili tužno?", pitala je Milica voditelja Peju.

Divan Show
foto: Kurir printscreen

"Ja bih to formulisao kao vašar. Ne bih rekao ni da je smešno ni da je tužno. Zašto da ne dođe i dete na nastup?", rekao je Peja, a Milica ga je pitala da li misli da je detetu tu mesto budući da smo gledali gde sve igračicama stavljaju novac na šta je on odgovorio:

Divan Show
foto: Kurir printscreen

"Sve to što si navela je istina, nisam pristalica da deca to gledaju, ali sam pristalica toga da deca vide od ringeraja do ovoga, mislim na nastup".

Divan Show
foto: Kurir printscreen

O čemu su sve pričali u emisiji Divan show, saznajte večeras u reprizi u 23:10 posle specijalne emisije "Crna Gora bira predsednika", dok show premijerno gledajte svake subote u 15h na Kurir televiziji.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.