SAMO DA VIDITE KAKVA JE MAČKETINA ČUVENA BUCKA IZ ZADRUGE: Muškarci će da IZBALEVA, bolja od bilo kog MODELA
Bucka, Foto: Printscreen/zvezdegranda

vrlo zanimljivo

SAMO DA VIDITE KAKVA JE MAČKETINA ČUVENA BUCKA IZ ZADRUGE: Muškarci će da IZBALEVA, bolja od bilo kog MODELA

Slađana se nedavno pojavila u medijima i otkrila da ima iskustva u različitim sferama života

Objavljeno:

Slađana Đorđević, koju je javnost upamtila kao Bucku, prijavila se za takmičenje "Zvezde Granda" i svojim talentom, ali i autentičnim izgledom, stekla veliku popularnost.

Bucka se pre punih 16 godina borila za prvo mesto u muzičkom šou prgramu. Iako nije uspela u tome, imala je veliki potencijal da razvije uspešnu karijeru, međutim, po završetku takmičenja prekinula je saradnju sa "Grand" produkcijom i nestala sa javne scene.

Slađana se nedavno pojavila u medijima i otkrila da ima iskustva u različitim sferama života.

1 / 2 Foto: Printscreen/TikTok/tashaflint30

- Ja imam dosta zanimanja. Prvo, ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. To je muzička akademija, master studije. Sa tim mogu da budem nastavnik muzičkog. Čak sam stažirala godinu dana u privatnom vrtiću i radila sam sa decom u predškolskom. Prosto deca su sjajan izvor inspiracija. Ja bih stvarno volela da uzmem dnevnik u ruke i radim sa decom, ali sada se postavlja pitanje kako bi mene deca doživela. Ja ulazim u odeljenje, a deca me do juče gledala na televiziji i kao: "Ej, nastavnice".

- Što se drugog zanimanja tiče, ja sam frizer i 2002. godine sam završila školu za negu lepote, a 2017. godine specijalizaciju za ženskog frizera. Ja sam tako skupljač diploma. Upišem nešto, da se uči nešto. Ja to radim jer imam puno energije i ako nešto ne radim, meni će mozak da zakržlja. Dakle, ja sam dugi niz godina u tom poslu i radim. Imam svoj salončić i preduzetnica sam - otkrila je ona.

Bucka se vratila i na muzičku scenu i poslednju pesmu izdala ove godine, a da li će nastaviti da se bavi muzikom ostaje da vidimo, ipak, najveću pažnju privukao je njen novi izgled.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.