ĆERKA JOVANA MEMDOVIĆA DAJE PRAVI PRIMER MLADIMA: Lepa Maša je baš SKROMNA, oblači se u RADNJAMA POLOVNE GARDEROBE
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi oduševljeni

ĆERKA JOVANA MEMDOVIĆA DAJE PRAVI PRIMER MLADIMA: Lepa Maša je baš SKROMNA, oblači se u RADNJAMA POLOVNE GARDEROBE

Maša je oduševila sve na društevnim mrežama svojom objavom na TikToku

Objavljeno:

Naš voditelj i novinar Jovan Memedović je poznat kao neko ko brine o okolini i stalno upozorava na očuvanje prirode u bilo kom obliku - reciklaža, energetska efikasnost, obnovljivi izvori energije, svest o tome gde se ca smeće...

Njegova ćerka Maša se evidentno vodi sličnom filozofijom, pa često sa pratiocima na društvenim mrežama deli "ulove" iz sekond hend radnji gde skupe i markirane komade garderobe kupuje za male pare.

Ovog puta je na TikToku podelila najnoviju kombinaciju: sako Hugo Boss za samo 1400 dinara, Leviske 051 za 400 i kožene kaubojke za 6000. Ona je svoj video nazvala "Second hand fit check".

Ćerka Jovana Memedovića nosi polovne stvari
Ćerka Jovana Memedovića nosi polovne stvarifoto: Printscreen/Instagram/masamemedovic

Ispod videa ljudi su oduševljeno komentarisali i hvalili stil mlade Maše.

Ovo nije prvi da se Maša otisnula u sekond hend avanture jer nešto ranije podelila sa pratiocima da je videla Hejli Biber u prugastom odelu, pa se setila da ima isto takvo u ormanu, ali plaćeno 1000 dinara.

@mashamemedovic Second hand fit check - sako Hugo Boss 1400din, Levis 501 farmerke 400din, kožne kaubojke 6000din #secondhand #recycle #vintage ♬ METAMORPHOSIS - Sped Up - INTERWORLD

Jovan je Mašu dobio sa bivšom suprugom Mirjanom koju je upoznao 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odolela njegovom šarmu i posle samo godinu dana postala je gospođa Memedović.

U braku su bili dvadeset godina, a za sve to vreme je ona birala život daleko od kamera i očiju javnosti, a maksimalno su sačuvali i intimu svoje dece. Naime, Maša se ne eksponira u javnosti, ali je aktivna na društvenim mrežama gde deli svoje dogovoštine, a velike pohvale je dobila kada je otišla u berbu malina.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.