POZNATA SRPKINJA KRSTILA SINA: Ovo su svi DETALJI
Dejana Živković, Foto: Kurir

zanimljivo

POZNATA SRPKINJA KRSTILA SINA: Ovo su svi DETALJI

Manekenka se za ovaj poseban dan odlučila za čipkastu belu haljinu sa ogromnim dekolteom i šlicem sa strane, te je oduševila svojom pojavom sve prisutne

Objavljeno:

Manekenka Dejana Živković porodila se pre godinu dana i na svet donela sina kome je dala ime Lav.

Dejana i njen suprug Filip Simović prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja, zbog čega su jako srećni, a danas su upriličili veliko slavlje povodom krštenja naslednika u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a među zvanicama je bilo i poznatih.

Manekenka se za ovaj poseban dan odlučila za čipkastu belu haljinu sa ogromnim dekolteom i šlicem sa strane, te je oduševila svojom pojavom sve prisutne.

1 / 3 Foto: Jovana Kosovac

- Juče mu je bio rođendan. Plakalo mi se juče koliko je brzo prošlo, želim da budem sa njim u svakom momentu, jer vreme brzo leti. Majčinstvo me je promenilo za 180 stepeni pokazalo mi je šta su prave vrednosti, uozbiljila sam se, pronašla sam se konačno. Ne mogu da se setim kakva sam ranije bila pre deteta. Ovo je jedan miran porodičan život, pun ljubavi, sreće i spokoja, to je zapravo poenta života. Postala sam majka kad sam želela i spremna sam bila za ovu ulogu. Što je stariji više liči na mene. Lav je prioritet i ne žalim ni dinara da dajem za njega - izjavila je manekenka.

Na krštenju kod Dejaninog sina došli su i Milica Jokić u pratnji svog dečka Luke Dačića. Oni su se za ovu priliku odlučili za elegantnu kombinaciju. Luka je imao svečano odelo, dok je Milica zablistala u crnoj kratkoj haljini.

Takođe na spisku zvanica našao se i pevač Saša Kovačević, koji je došao sa svojom lepšom polovinom Zoranom, a svojim atraktivnim stajlingom privlačili su pažnju.

Dejana krstila sina
Dejana krstila sinafoto: Dado Đilas

Među zvanicama se našla i Sonja Vuksanović, bivša žena Ace Lukasa, obučena u crno od glave do pete.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.