ČISTA PROVOKACIJA: Evo šta su predstavnici Albanije uradili pred IZLAZAK NA BINU
Evrovizija, Foto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

OČEKIVANO?

ČISTA PROVOKACIJA: Evo šta su predstavnici Albanije uradili pred IZLAZAK NA BINU

Prošlogodišnja albanska predstavnica Evrovizije je, takođe, na kraju izvođenja numere, rukama pokazala dvoglavog orla

Objavljeno: 18:22h

Tokom druge polufinalne večeri Evrovizije nastupila je Albanija, a njihova predstavnica Albina je na scenu velike glamurozne hale u Liverpulu stala sa članovima svoje porodice, a njihova numera „Duje“ se dopala publici, te su tako izglasani i obezbedili sebi sigurno mesto u finalu.

Neposredno pred izlazak na scenu, u bekstejdžu dok su razgovarali sa medijima, Albina i njena sestra su iskoristile prilku da pokažu „orla“ - simbol Velike Albanije.

Po svemu sudeći nijedno dešavanje ne može da prođe bez provokacija i isticanja simbola Albanije.

Neposredno pred izlazak na scenu, u bekstejdžu dok su razgovarali sa medijima, Albina i njena sestra su iskoristile prilku da pokažu „orla“ - simbol velike Albanije.
Neposredno pred izlazak na scenu, u bekstejdžu dok su razgovarali sa medijima, Albina i njena sestra su iskoristile prilku da pokažu „orla“ - simbol velike Albanije. foto: Printscreen/Instagram/kelmendialbina

I pored brojnih neprijatnosti sa prethodnih javnih dešavanja zbog isticanja simbola dvoglavog orla, ova predstavnica nije mogla da se uzdrži od provokacija, a njeno beskrupulozno ponašanje se prepričava na društvenim mrežama.

Podsetimo, i prošlogodišnja albanska predstavnica Evrovizije, Ronela Hajati je na kraju izvođenja numere, rukama pokazala dvoglavog orla, simbol velike Albanije, čime je izazvala brojne oprečne reakcije.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.