DOKTOR NAUKA I DVE PEVAČICE: Prepoznajete li ljude sa fotke? DANAS SE KUPAJU U PARAMA I USPEHU
Vesna, Vlada i Nikolija, Foto: Instagram printscreen/vesna_zmijanac_official

porodica

DOKTOR NAUKA I DVE PEVAČICE: Prepoznajete li ljude sa fotke? DANAS SE KUPAJU U PARAMA I USPEHU

Muž Vesne Zmijanac bio je on

Objavljeno:

Nikolija Jovanović uspela je ono što malo kome pođe od ruke ‒ da nastavi stopama oca i majke iako njihove profesije nemaju dodirne tačke.

Ocu Vladi Jovanoviću, doktoru ekonomskih nauka, udovoljila je kada mu je na uvid dala diplomu američkog koledža iz Atine, gde je završila studije za međunarodni biznis.

Majku, folk zvezdu Vesnu Zmijanac, obradovala je kada je sigurnim korakom zakoračila na estradnu scenu, gde zajedno sa suprugom Reljom Popovićem gradi uspešnu karijeru.

‒ Moj otac je „alergičan“ na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi, kao doktor nauka, ne bi savetovao da se bavim pevanjem ‒ priznala je Nikolija u jednom intervjuu.

Vesna Zmijanac sa porodicom
Vesna Zmijanac sa porodicomfoto: Instagram printscreen/vesna_zmijanac_official

Bivši muž Vesne Zmijanac zbog ljubavi je činio sve

Vesna Zmijanac u mlađim danima važila je za fatalnu ženu koja je očarala mnoge moćne muškarce. Jedan od njih je njen bivši suprug Vlada Jovanović, kome se pripisuje da je kao šef marketinga „Radio-televizije Srbije“ napravio nezapamćen presedan.

Naime, zbog ljubavi prema Vesni i svestan njene velike popularnosti, odlučio je da njen spot bude predstavljen u „Dnevniku“, najgledanijoj informativnoj emisiji.

Ipak, to nije bilo dovoljno da njihov brak potraje zauvek.

Vesna Zmijanac iz mlađih dana
Vesna Zmijanac iz mlađih danafoto: Print Screen Youtube/Vesna Zmijanac

Vlada Jovanović kasnije se ponovo oženio i dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

‒ Kad sam se rodila, ničega mi nije manjkalo materijalno, ni od majke, ni od oca. Ali, oni su bili razvedeni i ja sam kao dete uvek imala dve spavaće sobe, dva radna stola, dva ormana, sve duplo. Kao mala maštala sam da imam samo jednu sobu, jedan orman, radni sto. To izobilje uvek me je rastuživalo jer sam htela da budu zajedno ‒ izjavila je jednom prilikom Nikolija.

‒ Sada svojim najvećim luksuzom smatram to što je moja porodica na okupu i što smo živi, zdravi, puni ljubavi i što deca odrastaju uz mene i Relju. To je nešto što, po mom mišljenju, ne može da se kupi novcem i nema veze sa profesijom ‒ kaže naslednica Vesne Zmijanac.

Bonus video:

01:15

Vesna Zmijanac

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.