"NEMAM SNAGE DA SE VRATIM NORMALNOM ŽIVOTU" Emotivno obraćanje Kaće Živković povodom TRAGEDIJA u Srbiji
Katarina Živković, Foto: Damir Dervišagić

potresno

"NEMAM SNAGE DA SE VRATIM NORMALNOM ŽIVOTU" Emotivno obraćanje Kaće Živković povodom TRAGEDIJA u Srbiji

Mnoge javne ličnosti su iskazale duboku tugu zbog tragedija koje su se dogodile

Objavljeno:

Dva tragična događaja koja su se dogodila prošle nedelje u Srbiji potresla su sve ljude u našoj zemlji, ali i širom sveta.

Katarina Živković se oglasila na svom Instagram storiju i naglasila da ni posle nedelju dana od stravičnih tragedija ne može da se oporavi.

"Osam dana je prošlo od tragedije u osnovnoj školi gde su nastradala nedužna deca i čuvar koga su apsolutno svi voleli. Nastradali su jer je na njih pucao njihov drug iz odeljenja, jer eto, tako mu je došlo… Koji ima samo 13 godina. Dete. Deca. Ma odakle mu motiv i ideja da učini tako nešto? Kako se to desilo? Ma zašto? Kako smo došli, uopšte, do toga. Toliko porodica zavijenih u crno koje ne znaju kako dalje. I šta dalje.

Velika tragedija dogodila se u našoj zemlji
Velika tragedija dogodila se u našoj zemljifoto: prentscreen/instagram/katarina_zivkovic_official

Sedam dana je prošlo od masakra u Mladenovcu. Još nastradalih i još više unesrećenih majki, očeva, porodica koje oplakuju svoje ćerke, sinove, unuke, braću i sestre, umesto da slave rođendane i uspehe oni sahranjuju svoje najmlađe i najvoljenije.

Zanemela sam tada, a nema sam i sada i knedla mi u grlu sve vreme stoji. Još uvek nemam snage da se vratim normalnom životu, u šoku sam sve vreme, tužna sam. Jednostavno je tako i saosećam se sa svima koji u ovom momentu prolaze pakao", napisala je Katarina i izjavila saučešće porodicama.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.