VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPKINJA A SKORO 17 GODINA JE SAMO NJEGOVA: Jako je MOĆNA ŽENA, oduzima dah IZGLEDOM
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KO SE SEĆA?

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPKINJA A SKORO 17 GODINA JE SAMO NJEGOVA: Jako je MOĆNA ŽENA, oduzima dah IZGLEDOM

Kažu da je najuspešnija jugoslovenka manekenka

Objavljeno:

Svi znamo da je popularni glumac Branislav Tomašević, jedan od stalnih članova Narodnog pozorišta u Beogradu, u skladnom braku sa poznatom bišom manekenkom Jelenom Ivanović.

Jelena i Bane imaju troje dece: Dušana, Bogdana i Stefana, a njihova velika porodica odlično funkcioniše zahvaljujući posvećenosti ovog para.

Oni su u braku već 17 godina, a ljubav je sve jača.

Jelena i Bane imaju troje dece
Jelena i Bane imaju troje decefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Ivanović je sa samo 24 godine odlučila da siđe sa piste i posveti se porodici, a njen put od supermodela do superžene nije bio lak.

18 godina u braku
18 godina u brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka je početkom 2020. izabrana je za predsednicu Udruženja manekenki Srbije, a za nju kažu da je jedna od najuspešnijih jugoslovenskih supermodela.

Jelena je početkom 2020. izabrana je za predsednicu Udruženja manekenki Srbije
Jelena je početkom 2020. izabrana je za predsednicu Udruženja manekenki Srbijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kažu da sam bila jedan od najuspešnijih jugoslovenskih modela, taj pečat prati me i dan-danas, a naši novinari i dalje mi pripisuju titulu modela ili me oslovljavaju sa bivša manekenka, kao da su me zaključali u glamuru 90-ih. Ja doživljavam modeling samo kao jedan deo mog životnog putešestvija, kao prvu i fenomenalnu fazu odrastanja i susreta sa ozbiljnim poslovnim odgovornostima, putovanjima, administracijom, svetom i onim što svetske metropole nude, ali i traže. Za mene je pravi uspeh u modelingu bio iskustvo vere, upornosti, rada na sebi i vizije kojom sam iz jedne male sredine osvojila veliki svet i upisala se u knjige koje beleže istoriju mode te bila deo muzejskih postavki, rame uz rame sa najboljima tog vremena. To iskustvo nema cenu i to je moj najveći uspeh - rekla je Jelena pre par godina za Elle.

Jelena je nekada bila i muza čuvenog Žana Pola Gotjea.

Ovako danas izgleda lepa Jelena:

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.