KAJA OSTOJIĆ PROGOVORILA O PRIVATOM ŽIVOTU! Otkrila sve o BIVŠIM PARTNERIMA, pa poručila: "Volim da se SVETIM"
Kaja Ostojić, Foto: Damir Dervišagić

iskrena

KAJA OSTOJIĆ PROGOVORILA O PRIVATOM ŽIVOTU! Otkrila sve o BIVŠIM PARTNERIMA, pa poručila: "Volim da se SVETIM"

"Ja sam pravila loš izbor, imala sam nezrele muškarce, hteli su da imaju što više žena u svojim biografijama" rekla j Kaja

Objavljeno: 21:24h

Pevačica Kaja Ostojić pogovorila je o privatnom životu, ali i braku koji je trajao samo nekoliko meseci.

Kaja je između ostalog otkrila da su je partneri varali i da je imala loše izbore.

- Brak je trajao dve godine, on je igrao u Poljskoj, ja sam odlazila koliko sam mogla, bili smo mladi oboje i to je bila ishitrena odluka. Nije bila odluka da se venčamo jer smo sigurni da ćemo ceo život ostati zajedno, nikada nisam polazila od toga, sa Urošem sam se venčala jer su nam trebale vize. Nisam mogla da dobijem vizu, osim ako nisam njegova supruga, pa da oni šalju garantno pismo, pa da idem u ambasadu i vadim vizu. Tako se i završilo - rekla je Kaja, a onda otkrila da su je partneri varali.

Kaja o privatnom životu
Kaja o privatnom životufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dešavalo se, varali su me, ne bih da imenujem i pričam o bilo kome u tom kontekstu, ali doživela sam. Padalo mi je svašta na pamet u tim situacijama, ja imam Mesec u Škorpiji, volim da se osvetim. Jednom dečku sam namestila paparaco da ga slikaju sa jednom devojkom koja mu je antireklama, ali se ta akcija završila polu neuspešno, nije ih lepo slikao. Rekla sam da ne mogu da se bavim time - rekla je Kaja i dodala:

- Ja sam pravila loš izbor, imala sam nezrele muškarce, hteli su da imaju što više žena u svojim biografijama - zaključila je Kaja.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.