VELIKA GREŠKA OBELEŽILA JE POLUFINALE EVROVIZIJE: Ovo niko nije video na TELEVIZIJI
Evrovizija, Foto: Printscreen/Youtube/belreview

da li ste znali?

VELIKA GREŠKA OBELEŽILA JE POLUFINALE EVROVIZIJE: Ovo niko nije video na TELEVIZIJI

Naš ovogodišnji predstavnik na prestižnom takmičenju je Luk Blek, koji se predstavlja pesmom "Samo mi se spava".

Objavljeno:

Radio-televizija Srbije objavila je da će se polufinala Evrovizije 9. i 11. maja prenositi na Trećem programu, zbog aktuelne situacije u državi, nastale usled masovnih pucnjava u Beogradu i Mladenovcu.

Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje.

Predstavnik Srbije Luke Black, koji se plasirao u finale, svoj nastup posvetio je svim tragično nastradalima, a crnu lentu ni tokom nastupa nije skidao.

Predstavnik Srbije Luke Black, koji se plasirao u finale, svoj nastup posvetio je svim tragično nastradalima, a crnu lentu ni tokom nastupa nije skidao
Predstavnik Srbije Luke Black, koji se plasirao u finale, svoj nastup posvetio je svim tragično nastradalima, a crnu lentu ni tokom nastupa nije skidaofoto: RTS printscreen

Kako "Blic" saznaje, komentatorka Duška Vučinić, se ovog puta nije uključila na početku prenosa iz Liverpula, iz razloga što su komentatiroima iz svih zemalja pukle linije. Samim tim, u tom trenutku ju je menjala rezervna komentatorka, odnosno Tijana Lukić, koja je muzička urednica.

- Svi komentatori su sedeli u svojim kabinama kada su krenuli da se uključuju u program svi su se čuli međusobno. Sve do trenutka dok organizatori nisu došli i rekli da neće moći da se večeras uključe, jer imaju veliki tehnički problem. Ubrzo nakon toga uspeli su da reše kvar, te se Duška uključila u trenutku dok je Luk Black izvodio svoju numeru - objašnjava "Blicov" izvor sa lica mesta.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.