NIJE MOGLA DA PEVA DOK JE SRBIJA ZAVIJENA U CRNO: Vanja Mijatović DONELA BITNU ODLUKU nakon MASAKRA
Vanja Mijatović, Foto: Dragana Udovičić

potresno

NIJE MOGLA DA PEVA DOK JE SRBIJA ZAVIJENA U CRNO: Vanja Mijatović DONELA BITNU ODLUKU nakon MASAKRA

Srbiju je zadesila velika tragedija

Objavljeno: 08:56h

Stravičan događaj koji se dogodio prošle nedelje u Beogradu u osnovnoj školi gde je maloletnik ubio devetoro osoba, a ranjio sedmoro, potresla je čitavu Srbiju.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost zbog žrtava, a pojedini pevači otkazali su svoje nastupe koji su bili zakazani i van granica naše zemlje.

Pevačica Vanja Mijatović, koja je trebalo da peva na svadbi u Makedoniji, izjavila je sledeće povodom ovog tragičnog događaja koji je zadesio našu zemlju:

"Jako me je potreslo to što se desilo i apsolutno nisam mogla da pevam i veselim se dok je naša zemlja zavijena u crno."

Pevačica je priznala da je ovim potezom mladencima na trenutak upropastila ceremoniju, ali nije mogla da se nosi sa tugom koju oseća zbog stravičnog masakra maloletnih đaka i čuvara škole u Beogradu.

"Upropastila sam jednoj mladi venčanje, njen najlepši dan koji je iščekivala s takvom radošću. Kada sam joj otkazala, plakala je jako i mnogo mi je žao. Sećam se svoje svadbe i koliko mi je bilo važno da taj dan bude savršen. Ali, svesna je da je tako moralo i nadam se da se nije naljutila na mene. Viša sila", rekla je Vanja, prenosi Alo.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.