POSLE NJENIH REČI, CELA SRBIJA ĆE STAVITI PRST NA ČELO: Lepa Brena se OGLASILA, dosta se ćutalo o ovome FOTO
Lepa Brena, Foto: Ana Paunković

saopštenje

POSLE NJENIH REČI, CELA SRBIJA ĆE STAVITI PRST NA ČELO: Lepa Brena se OGLASILA, dosta se ćutalo o ovome FOTO

Tuga Lepe Brene neizmerna je

Objavljeno:

Tragedije koje su se proteklih dana dogodile u našoj zemlji duboko su potresle čitavu naciju, region, ali i svet, a povodom ovih nemilih događaja, danima se na društvenim mrežama oglašavaju javne ličnosti.

Neopisiva je i tuga Lepe Brene, najveće balkanske muzičke zvezde koja je svoje najdublje emocije nesebično podelila sa pratiocima na Instagramu.

- Malo je reći - TRAGEDIJA! Ovo doživljavam teško kao i svaka majka. Ovo je poslednji stadijum i sunovrat našeg društva. Nasilje, droga, ubistva i kriminal su svakodnevnica našeg života, a mediji, kako štampani tako i elektronski, kao i društvene mreže, su okidač za zlo koje se širi brzinom epidemije. Moje saučešće porodicama. Porodica Živojinović - napisala je pevačica nedugo nakon strašne vesti o masakru u školi na Vračaru, te mnogobrojne fanove obavestila da će do daljnjeg otkazati svoje nastupe.

Lepa Brena otkazala nastupe
Lepa Brena otkazala nastupefoto: © ATA Images

Vreme prolazi i trodnevna žalost zvanično je iza nas, međutim niko ne može da se pomiri sa činjenicom da su svi ti životi zauvek ugašeni.

Tuga Lepe Brene kao i čitave njene porodice ne jenjava, a svoje stavove o čitavoj situaciji uz saosećajnost s porodicama nastradalih ona je sada ponovo podelila na svom profilu uz snažnu poruku.

Lepa Brena o tragediji koja je zadesila Srbiju
Lepa Brena o tragediji koja je zadesila Srbijufoto: Instagram printscreen/lepabrenaa

- Teško nastavljamo novi dan. Tuga i saosećanje se nastavlja. Treba vratiti moral i etiku, stid i sram. Treba vratiti pamet, mudrost i poštovanje, rezultate rada, kredibilitet i dostojanstvo - slomljenog srca poručila je pvačica.

Bonus video:

00:14

Lepa Brena i Boba grade kuću na divlje

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.