JEDINI USPEO DA PREVARI SAŠU POPOVIĆA! LAGAO DA JE U AUSTRALIJI A BIO NA LEČENJU OD POROKA: Spasio ga OVAJ pevač
Aleksandar Josifovski, Foto: RTV Pink printscreen

borba

JEDINI USPEO DA PREVARI SAŠU POPOVIĆA! LAGAO DA JE U AUSTRALIJI A BIO NA LEČENJU OD POROKA: Spasio ga OVAJ pevač

Aleksandar Josifovski ispričao je svoju životnu priču o tome kako je uspeo da se izbori s alkoholizmom, a u tome mu je pomogao Đorđe David.

Objavljeno:

Aleksandar Josifovski, učesnik Zvezda Granda čija je životna priča rasplakala njegovog mentora Đorđa Davida, iskreno je progovorio o tome kako mu je roker pomogao, ali i priznao da je slagao Sašu Popovića kada se jednog dana nije pojavio na snimanju.

Pevač je imao problema s alkoholom koji je stalno konzumirao, a zahvaljujući Đorđu Davidu odlučio je da se konačno izbori s tim i u tome je istrajao, pa danas, kako kaže, pije samo vodu.

"Sve je počelo u tinejdžerskom dobu, da se vidi, da se proba. Moja priča je... Kao tinejdžer sam imao bend, počeo sam sa 15 godina da se bavim muzikom, a nisam odmah postao alkoholičar. Jedna stvar, moja situacija je bila spontana, idemo, sviramo, tako sam upao. Ja sam voleo alkohol, uživao u tome, na kraju je došlo preterivanje. Prvo sam sebi čovek treba da prizna problem, da bi pomogao sebi. Bila je ta početna priča, a četiri godine ima kako sam ušao u Zvezde Granda. Bila je ta prva sezona, gde sam ispao u četvrtfinalu. Sledeće godine sam se prijavio, a tad sam pio. Stvari nisu išle najbolje, to je bio neki moj teret, nisam to znao tad, živeo sam u iluziji. Neke stvari su dosta interesantne, da iluziju pretvoriš u realnost. Uvek ću da kažem, ko zna da pije, neka pije, ko ne zna, neka ne pije i to je kraj. Alkohol je uvek dostupan. Meni su Zvezde Granda promenile život", ispričao je pevač i priznao da je Đorđe David bio taj koji mu je pomogao da se izvuče iz kandži poroka.

Đorđe David pomagao takmičaru
Đorđe David pomagao takmičarufoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Đorđe David je dolazio u kliniku", rekao je pevač koji je uzeo takozvane blokatore na nagovor poznatog rokera. "Slagali smo Popovića i Grand da smo u Australiji. Dok sam tamo bio, Đorđe se javio i rekao mi da se ne brinem, samo da rešimo problem. Preskočio sam krug zbog pasoša, kao, pošto sam ja rođen u Australiji. Bila je priča da sam u Australiji, a bio sam na klinici. Svestan sam da mogu bez alkohola, sviram, idem po kafićima, moj bend je tu, svi piju, ja pijem vodu! To je to. Sad smo bili pre neki dan, oni piju, kažu meni je sigurno dosadno, ja im kažem: 'Popijte vi još, pa da me stignete'", ispričao je Aleksandar.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Grand.nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.