NAKON ŠTO SE POJAVIO SNIMAK PUCNJAVE OGLASILA SE KARLEUŠA: Zabrinuta za SIGURNOST, sve je čula
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tragičan dan

NAKON ŠTO SE POJAVIO SNIMAK PUCNJAVE OGLASILA SE KARLEUŠA: Zabrinuta za SIGURNOST, sve je čula

Najveća tragedija ikad

Objavljeno: 07:55h

U osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru juče se dogodila nezapamćena tragedija. Cela Srbija je zavijena u crno, budući da se ovako nešto n ikada nije desilo u našoj zemlji.

Četrnaestogodišnji dečak sumnjiči se da je ubio osmoro dece i čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

Mnogi poznati su zanemeli, a neki su uspeli da izuste po koju reč utehe, ljutnje, nezadovoljstva i očaja.

Najtragičniji dan
Najtragičniji danfoto: Tamara Trajković

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu i zapitala javnost ko je zapravo kriv zbog ovog jezivog zločina.

Velika tragedija
Velika tragedijafoto: Instagram/karleusastar

"Upravo sam čula snimak kako maloletni ubica ubija decu po skoli... Tolika namera, toliko metaka... tolika upornost i želja da oduzme živote... Sledila sam se i mnogo uplašila od zvuka. Osetila sam horor i strah zamisljajući moje dete u koje neki vršnjak cilja... U tom momentu mali ubica oduzima živote, svaki metak je dosao do cilja...samo u čuvara je ispalio 15... Znate, ja sam takođe bila žrtva vršnjačkog nasilja, otac mi je bio policajac i mogla sam da se domognem oružja... Ali mene niko nije ucio da pucam kao ovog malog niti sam ikada imala nameru da učinim tako nešto. O nameri da oduzimam živote da ne govorim. Vidim da se vodi polemika o tome kako je mali bio žrtva nasilja pa je zato uradio to što je uradio. Znate, žrtve nasilja ubijaju u samoodbrani. Žrtve nasilja oduzimaju sebi zivot. Žrtve nasilja ne prave mesec dana plan već reaguju u afektu, u trenutku. Nažalost, jedine žrtve nasilja u ovom slučaju su učenici koji su danas stradali zajedno sa čuvarom i nastavnicom. Ovaj mali ne. Kazu da se mali ubica nije uklapao u društvo, da su ga deca odbacivala. Očigledno su deca OSEĆALA da postoji problem. Psihopatsko i sociopatsko ponasanje kod deteta su roditelji morali da prepoznaju. Nema šanse da nisu. Roditelj zna kako mu dete dise. A ne da ga uče da ubija i menja okvire sa mecima u 13 godina. Neka je ubijenoj deci laka zemlja, neka Univerzum njihovim roditeljima da snage da prezive ovu i svaku drugu noć.. a počinilac... on ne sme vise da bude na slobodi. Nikada više... jer ga je tata naučio da ubija", napisala je ona.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.