JELENA KARLEUŠA SE OGLASILA O TRAGEDIJI KOJA JE ZADESILA SRBIJU: Snažnom porukom ZAKUCALA u METU
Jelena Karleuša, Foto: M.M./ATAImages

direktna

JELENA KARLEUŠA SE OGLASILA O TRAGEDIJI KOJA JE ZADESILA SRBIJU: Snažnom porukom ZAKUCALA u METU

Slučaj koji je potresao celu naciju

Objavljeno: 14:58h

U osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, danas je došlo do pucnjave i tom prilikom ubijeno je osmoro dece, radnik obezbeđenja i teško ranjena nastavnica istorije.

Policija je iz osnovne škole odvela K. K. (14) za kog se sumnjiči da je jutros oko 8 sati počinio ovaj užasan zločin.

Jelena Karleuša podelila je sa pratiocima kako se oseća nakon vesti o masovnoj puvnjavi u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru:

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Crni dan za Srbiju. Nezapamćena tragedija. Stradala su naša deca. Od ruke deteta. Dete je ubilo osmoro dece a ima i onih kojima se bore za život. Dete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel i krenulo u osnovnu školu. Dete nije promašilo. Dete je ubijalo mirno i hladno. Dete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dete nije pokazalo milost. Neka ovo bude opomena u kakvom svetu živimo i kako ovo suludo vreme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se deca bombarduju iz svih medija, i iz svih životnih struktura uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas. Saučešće porodicama dece koja su izgubila život, neka im Univerzum da snagu u ovoj tragediji... i ako postoji neka pravda, da sva dec kojoj se bore za život u ovom momentu prežive kao i njihova nastavnica... - piše u Karleušinoj objavi na Instagramu.

Karleuša se oglasila povodom tragedije koja je zadesila Srbiju
Karleuša se oglasila povodom tragedije koja je zadesila Srbijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, domaću javnost duboko je potresla vest o stravičnom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u Beogradu. Četrnaestogodišnji K. K. ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja, a šestoro dece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Učenik osumnjičen da je jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet osoba, među kojima su i učiteljica i radnik obezbeđenja, bio je žrtva vršnjačkog nasilja, potvrdio je na konferenciji za medije ministar Branko Ružić.

Masakr u OŠ 'Vladislav Ribnikar'
Masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar"foto: Petar Aleksić, Printscreen

„Što se tiče vršnjačkog nasilja koje je u nekom prethodnom periodu izvršeno nad vinovnikom ovog tragičnog događaja, sistem ni tada nije zakazao. Postoje nalazi, radi se o rasekotini na usni do koje je došlo u školi glume, koja inače nije u sistemu prosvete, dakle u privatnoj školi glume što naravno ne znači mnogo, i po tom osnovu se ne može izvesti zaključak da je bilo potrebno dalje postupanje u smislu rešavanja bilo koje vrste problema koje je nastupilo prema tom detetu“, rekao je Ružić.

Bonus video:

01:36

Jelena Karleuša

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.