OVO JE MAJKA GLUMICE MARIJE VICKOVIĆ: Vrlo je MOĆNA SRPKINJA
Marija Vicković, Foto: Printscreen/Exkluziv

otkriveno

OVO JE MAJKA GLUMICE MARIJE VICKOVIĆ: Vrlo je MOĆNA SRPKINJA

Marijina majka je radila kao profesor u podgoričkoj gimnaziji „Slobodan Škerović“, a ćerki je bila inspiracija prilikom kreiranja uloge profesorke Natalije u seriji „Radio Mileva“

Objavljeno: 17:43h

Praznik rada glumica Marija Vicković provela je u rodnoj Crnoj Gori sa majkom Ljiljanom za koju je veoma vezana.

Vickovićeva je neradne dane iskoristila kako bi se posvetila majci i provela vreme sa njom, ali i uživala u toplim danima na primorju, s obzirom da je u proteklom periodu imala dosta poslovnih obaveza i snimanja.

Na svom Instagram profilu, Marija je podelila sa svojim fanovima zajednički trenutak sa majkom. One su pozirale u jednom restoranu u Budvi.

Marija Vicković
Marija Vickovićfoto: Printscreen/instagram/marija vickovic

Marijina majka je radila kao profesor u podgoričkoj gimnaziji „Slobodan Škerović“, a ćerki je bila inspiracija prilikom kreiranja uloge profesorke Natalije u seriji „Radio Mileva“.

‒ Mnogi koji poznaju moju mamu zvali su dok je išla serija da mi kažu da jako ličim na nju. Drago mi je ako je tako ‒ istakla je jednom prilikom Marija za "Hello" i dodala da joj majka, iako je pohađala školu u kojoj je ona radila, ipak nikada nije bila profesorka:

‒ Nije, bile smo u različitim smenama. Iako je u penziji već deset godina, nije se mnogo promenila. Kada sam od prijateljice dobila na poklon gramofon, zamolila sam je da mi pozajmi neke ploče. Dok je birala šta će mi pokloniti propitivala me je: „Evo, daću ti Mocarta. Ti, Marija, znaš šta je "Rekvijem"?“ (smeh)

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.