EVO KOLIKO TAČNO GODINA IMA MARIJA VICKOVIĆ: Glumica izgleda bolje nego IKADA (FOTO)
Marija Vicković, Foto: Printscreen/Exkluziv

LEPA JE

EVO KOLIKO TAČNO GODINA IMA MARIJA VICKOVIĆ: Glumica izgleda bolje nego IKADA (FOTO)

Prelepa je i sa šminkom i bez nje

Objavljeno:

Svakodnevno nas zasmejava u humorističkoj seriji „Radio-Mileva“, gde glumi smušenu profesorku Nataliju, ćerku glavne junakinje, a Marijinu karijeru pratimo još od 2002. godine kada se pojavila u „Zoni Zamfirovoj“.

Rođena je 18. decembra 1980. godine i ima tačno 42 godine.

Sa 25 godina odigrala je glavnu ulogu u filmu „Pogled s Ajfelovog tornja“, u kome joj je partner bio Bane Trifunović. Ipak, mnogi se filma više sećaju po „hemiji“ koja je postojala između njenog lika i doktora, koga je igrao poznati muzičar Darko Rundek. To je, kasnije, bio povod za naslove tipa „Marija očarala Rundeka“.

O emotivnom životu lepe Podgoričanke, rođene 1980. godine, ne zna se praktično ništa. Pre neku godinu označena je kao glavni krivac za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović.

Marija Vicković
foto: Printscreen Instagram/marijavicko

Povod za glasine bile su njihove fotografije nastale u Australiji, gde su bili na turneji sa pozorišnom predstavom.

‒ Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki provuku razne priče. To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje energije koju koristim na druge stvari ‒ kratko je tim povodom poručila Marija.

Na pitanje šta čini njenu svakodnevicu nedavno je izjavila:

‒ Idem u teretanu, radim kundalini-jogu, prija mi da se prošetam šumom, pa i da meditiram u prirodi. Kad god mogu viđam se sa prijateljima. Volim da se uspavam uz knjigu, a tu je i moja kuca Lucieta, Lu. Ime je dobila po liku iz predstave koju sam najduže igrala „Ribarske svađe“, rekla je ona za Hello magazin.

(Espreso/Hallo magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.