OVO JE KUĆA TEE TAIROVIĆ! Pevačica živu u RODNOM MESTU sa MAJKOM, a u dvorištu imaju i montažni kontejner
Tea Tairović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SKROMANa

OVO JE KUĆA TEE TAIROVIĆ! Pevačica živu u RODNOM MESTU sa MAJKOM, a u dvorištu imaju i montažni kontejner

Iako je dobial epitet "kraljica bakšiša" i prethodnih godina zaradila više stotina hiljada evra, Tea je ostala skromna i ostala da živi sa majkom u rodnom Novom Sadu

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović obeležila je svojim albumom prethodnu muzičku godinu, zbog kojeg joj je znatno skočila cena tezge, pa s obzirom na to da mesečno održi skoro 20 nastupa mesečno je njen račun sigurno teži više hiljada evra.

Iako je dobial epitet "kraljica bakšiša" i prethodnih godina zaradila više stotina hiljada evra, Tea je ostala skromna i ostala da živi sa majkom u rodnom Novom Sadu.

Naime, ekipa "Paparaco lova" jednom prilikom istraživala je njen ljubavnio život i tom prilikom usnimili su i njenu porodičnu kuću u rodnom gradu.

 Tea Tairović živi sa majkom
Tea Tairović živi sa majkomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tea živi sa majkom Božicom u jednom novosadskom naselju, izolovanom iz centra grada, gde su sve kuće identične. Iako zarađuje više od 20.000 evra na nedeljnom nivou, pevačica živi skromno.

Kuća je na tri sprata, a malo dvorište ograđeno je zelenilom, doduše veštačkim, tako da Tea i njena mama imaju svoj mir.

1 / 4 Foto: Printskrin: Youtube/Paparazzolov

Njihov porodični dom ne odstupa ni od jedne kuće koja se nalazi u tom naselju, a u dvorištu pored glavne kuće, nalazi se i pvc kontejner u kojem takođe može da se živi.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.