MIKICA BOJANIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Priznao da ga je ZVEZDAN LAGAO
Mikica Bojanić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

sad je priznao

MIKICA BOJANIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Priznao da ga je ZVEZDAN LAGAO

Razgovor nije mogao da prođe bez ljubavnih zavrzlama Zvezdana i njegovih žena, a Mikica je, kao njegov prijatelj, prokometarisao situaciju

Objavljeno:

Pevač i aktuelni Zadrugar Mikica Bojanić napustio je Zadrugu jer je gostovao u emisiji "Magazin in", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gde je komentarisao trenutno najaktuelnija dešavanja.

Razgovor nije mogao da prođe bez ljubavnih zavrzlama Zvezdana i njegovih žena, a Mikica je, kao njegov prijatelj, prokometarisao situaciju.

Ja sam sa Zvezdanom od prvog dana u drugarskom odnosu. Kada je on odlučio da ostavi Anu i uđe u vezu sa Anđelom, ja sam ga podržao. Ja nisma mogao da ga sprečim,kao njegov drug, niti sam želeo. Pa nisma mogao da sprečim ni svog oca koji je ostavio moju majku u trenutku kada sam imao 18 godina. Ja sam njegovu odluku podržao isto kao i Zvezdanovu - počeo je priču Bojanić, pa nastavio:

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kada je odlučio da po drugi put uradi istu stvar, tada nisam to podržao zato što smatram da je onda i ženu ostavio iz zezanja. Znači on me slagao da je to bila ljubav sa Anđelom kad je i nju mogao da ostavi. Šta sam ja tu trebao da radim - zaključio je Mikica.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.