ZVEZDA GRANDA RAZOTKRILA SNEŽANU ĐURIŠIĆ: Ono što se o njoj govori je ISTINA
Snežana Đurišić, Foto: Dragana Udovičić

bio je jasan

ZVEZDA GRANDA RAZOTKRILA SNEŽANU ĐURIŠIĆ: Ono što se o njoj govori je ISTINA

Izneo je ove detalje

Objavljeno: 14:55h

Takmičar u "Zvezdama Granda", Aleksa Lalović, otkrio je kakva je Snežana Đurišić kao mentor.

U javnosti se spekulisalo da je veoma stroga, a on sad otkriva kako izgleda saradnja sa njom.

– Pred sam nastup su nijanse čisto da se ne zaboravi, a što se tiče rada sa njom izuzetno visok nivo discipline i strogoće, i meni lično odgovara takav način rada – tvrdi Aleksa koji svaki krug smatra novim iskustvom.

– Ja se bavim ovim poslom već dugi niz godina, ali ovde sa svakim krugom stičem novo znanje i iskustvo koje mnogo znači – kaže kandidat za "Grand".

aleksa lalović
foto: prentscreen/youtube/ Zvezde Granda

Podsetimo, Snežana se nedavno našla u žiži javnosti kada ju je bivši takmičar “Zvezda Granda” Dušan Vukadinović optužio da mu je tražila mito, što ju je navelo da pokrene sudski postupak protiv mladića.

– Nerviraju me nepravde, laži i bezobrazluci. Sve što nervira starije ljude. Nisam se borila sa tom nepravdom, postoje sud i zakon, i sve će se rešiti. Ono što je evidentno je da, hvala bogu, niko u to nije poverovao. Bitno je da sam se za sve ove godine, pored toga što sam se predstavila kao pevač, pokazala i kao čovek koji ima stav, koji je čestit i pošten – rekla je Snežana za "Blic", i dodala:

– Uvek sam raspoložena i kada me neko iznervira, ja sam nasmejana. Danas se o značenju reči “dama” može pričati. Za mentalno i duhovno zdravlje je to najvažnija stavka, samo da budete veseli.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.