MITAR MIRIĆ UZVRATIO UDARAC VODITELJKI PINKA: Sve se PUŠI od njegovog komentara, SKANDAL ZA SKANDALOM
Mitar Mirić, Foto: Youtube printscreen/Grand Production

evo šta je rekao

MITAR MIRIĆ UZVRATIO UDARAC VODITELJKI PINKA: Sve se PUŠI od njegovog komentara, SKANDAL ZA SKANDALOM

Već nekoliko dana jedna od glavnih tema je numera "Daće Mitar"

Objavljeno: 11:13h

Voditeljka Dušica Jakovljević je putem društvenih mreža prozvala pevača Mitra Mirića zbog nove pesme „Daće Mitar”.

Mirić je objavio spot za novu pesmu u kojem je angažovao mladu igračicu, a kroz stihove joj obećava bogatstvo, na šta je Jakovljevićeva burno reagovala.

- Je l' vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim - i ova mučenica... Zgrožena sam. Muka mi je - napisala je Dušica Jakovljević na Instagaramu uz jednu scenu iz Mirićevog spota.

Naime, on je objavio spot za novu pesmu u kom je angažovao mladu igračicu, a kroz stihove joj obećava kule i gradove, što je voditeljku „Zadruge” zgrozilo.
Naime, on je objavio spot za novu pesmu u kom je angažovao mladu igračicu, a kroz stihove joj obećava kule i gradove, što je voditeljku „Zadruge” zgrozilo. foto: Instagram printscreen/dusicajakovljevic

Nakon ovih prozivki oglasio se i Mitar, koji voditeljki poručuje da je reč o spotu, pa da ga tako ne zanimaju negativni komentari.

- Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno. Pokazao sam se kao odličan glumac i najbitnije, reditelj i ja smo prezadovoljni - rekao je Mitar za "Informer" i nastavio:

- Nema ona pravo bilo šta da kaže, bolje joj je da vodi Zadrugu i prestane da morališe. Samo neka ona nastavi da gleda spot, meni će tako da rastu pregledi na Jutjubu.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.