ZNATE LI ČIJA JE ŽENA OVA ATOMSKA BOMBA? Na zgodnoj PLAVUŠI mu svi ZAVIDE, a tek da vidite kakvo TELO IMA
Pevačica, Foto: Printscreen Instagram/goga_gacic_

mačka

ZNATE LI ČIJA JE ŽENA OVA ATOMSKA BOMBA? Na zgodnoj PLAVUŠI mu svi ZAVIDE, a tek da vidite kakvo TELO IMA

Mnogi komentarišu njen izgled

Objavljeno: 09:33h

Pevač Marko Gačić koji se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" već duže vreme uživa u srećnom braku sa svojom lepšom polovinom, pevačicom Gordanom Gačić.

Naime, Gordana se takođe svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda", a kasnije je bila i deo ženskog benda "Đavolice", koji su činile i njene dve koleginice Teodora Džehverović i Tamara Milutinović.

Osim toga, Gordana je u javnosti poznata i po vezi za pobednikom "Parova" Nenadom Marinkovićem Gastozom, sa kojim je raskinula pred njegov ulazak u rijaliti.

– Gorana je divna devojka. Ja joj želim sve najlepše. Krivo mi je što je sve ostalo na nekoj zaljubljenosti, što nismo otišli dalje, ali ja sam odlučio tri dana pred ulazak da se mi raziđemo. Znao sam da ću u rijalitiju ponovo da se zbližim sa nekom devojkom, kao što jesam sa Zoricom - izjavio je Nenad jednom prilikom.

Za Gordanom danas uzdišu mnogi muškarci i kažu da je prava bomba, a ona fotografije iz života redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu i dobija komplimente

Iz braka sa pevačem Marko Gačićem ima dvoje dece.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.