EVO ZBOG ČEGA DANAS SVI BRUJE O MITRU MIRIĆU: Voditeljki MUKA OD NJEGA i MLAĐE, pevačicu prostitutku je ŽELEO?
Foto: Youtube printscreen/Grand Production

da li JE REALNO?

EVO ZBOG ČEGA DANAS SVI BRUJE O MITRU MIRIĆU: Voditeljki MUKA OD NJEGA i MLAĐE, pevačicu prostitutku je ŽELEO?

Ovo su šokovi!

Objavljeno: 09:04h

Pevač Mitar Mirić naišao je na osudu voditeljke Dušice Jakovljević zbog spota sa duplo mlađom ženskom osobom i zbog onog što prezentuje.

Naime, on je imao vrele kadrove sa devojkom, a Dušica je bila zgrožena prizorom.

- Je l' vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećeva klinki kule i gradove da bi bila sa njim - i ova mučenica... Zgrožena sam. Muka mi je - napisala je ona javno.

Prozvala ga javno
Prozvala ga javnofoto: Instagram printscreen/dusicajakovljevic

Inače, Mitrov živor obeležili su brojni skandali. Poznato je da je Mitar godinama imao problem sa alkoholizmom, a nedavno se pisalo kako je demolirao jedan hotel dok je bio pod dejstvom alkohola.

Ovaj događaj odigrao se pre nekoliko godina dok je Mirić još konzumirao alkohol gotovo svakodnevno. Dešavalo se često da napravi ispade, o čemu se ranije pisalo, ali ipak je ovakav incident nezapamćen.

- On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor, zbog čega bi morao da plati penale. E, to ga je opametilo, pa više nije pio. Ubrzo je potpuno ostavio alkohol i, koliko vidim, sad je drugi čovek - dodao je sagovornik i dodao:

 Dešavalo se često da napravi ispade
Dešavalo se često da napravi ispadefoto: Youtube printscreen/Grand Production

- Jednom je seo na kraj bine i usred koncerta počeo da razgovara s nekim telefonom tako da su svi u sali mogli da čuju o čemu govori. Organizator ga je svukao sa scene i odvukao u apartman, a koncert jr prekinut - pričao je izvor za "Kurir".

Međutim, Mitar nije bio u centru skandala samo zbog poroka, već se dešavalo da je bio akter mnogih afera.

Naime, transrodna pevačica Elektra Elit iznela je šok tvrdnje da je peval zahtevao usluge od nje.

Mitar nije bio u centru skandala samo zbog poroka već i zbog žena
Mitar nije bio u centru skandala samo zbog poroka već i zbog ženafoto: Tamara Trajković

- Neću da kažem sa kim sa javne scene sam imala seks, ali pisao mi je jedan narodni pevač, neću da kažem sad koji, ima otprilike već 55 godina, i pitao me za seks i nisam mu odgovorila! Mislim, mogu da kažem ko je! Pisao mi je Mitar Mirić i nisam mu odgovorila jer se ja ne bavim prostitucijom u svojoj državi. On nije moj tip - pričala je ona.

Takođe, folker se nedavno našao u centru skandala nakon što su na mrežama procurele poruka koje je slao nepoznatoj devojci.

" Poz" napisao je on, a onda potom "Odakle je Dajana" - piše u porukama koje su osvanule na društvenim mrežama.

Gaga i Mitar
Gaga i Mitarfoto: Facebook printscreen/ Lepa Gaga

U medijima je 2019. osvanula vest da je pevač navodno u vezi sa izvesnom Draganom, iako je godinama u braku sa suprugom Suzanom, što je pevač demantovao.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje. Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - govorio je Mirić, koji je više puta uhvaćen kako razmenjuje poruke sa devojkama.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.