RAZVOD KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Da li Nataša Bekvalac SMEŠTA IGRU bivšem mužu Ljubi ili je razlog druga žena?
Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

Šta se desilo?

RAZVOD KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Da li Nataša Bekvalac SMEŠTA IGRU bivšem mužu Ljubi ili je razlog druga žena?

Vest o razvodu pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića uzdrmala je Srbiju kao malo koja priča u poslednje vreme
Objavljeno:

U prilog mišljenju da je Nataša koristila Ljubu kako bi izgradila imidž porodične osobe koja se uspešno vratila iz raznih afera i krahova govore njene nekadašnje izjave o tome kako će imati bebu sa Ljubom do kraja 2015. godine za magazin Hello, što se nije desilo, kao i da ga bezuslovno voli jer je pošten čovek:

foto: Printscreen/Instagram/bekvalceva

- Znam da ne pripadam većini žena, ali u ovom surovom, izvitoperenom svetu, zaljubljena sam i volim muškarca koji čvrsto stoji na zemlji. Voli me i poštuje. U našim emocijama nema oscilacija, kao ni u odnosu u kome sam beskrajno lojalna. Zahvalna sam što me je učinio boljim čovekom. On je pošten, vredan i veoma ispravan u svakom smislu te reči. Sa njim se smejem, svojom ljubavlju i energijon upotpunio je moj život. Drugi muškarci me zaista ne zanimaju – izjavila je pevačica za Hello magazin marta 2015. godine.

Izgleda kao da je Nataša u međuvremenu promenila mišljenje za 180 stepeni, pa tako sada o bivšem suprugu slika neku sasvim drugačiju sliku, o čemu se može čitati u svim domaćim medijima.

Izvor insistira na tome da nije bilo šanse da ju je nekadašnji prvotimac Partizana varao, već da ona u svojim izjavama i statusima na društvenim mrežama pokušava da ga ocrni.

- Njih dvoje su zajednički odlučili da se rastanu. Nije bilo izlaza, normalno su se sporazumeli i Ljuba je rekao da ide. Šta je drugo mogao da uradi? A ona sad koristi situaciju, sad ju je kao muž prevario pa će nova pesma da izađe, pa je ona lavica koja se bori. Ma hajde molim vas – rezignirano kaže sagovornik.

Bonus video

PRVO OGLAŠAVANJE I POJAVLJIVANJE POSLE ODLUKE O RAZVODU: Evo šta je Nataša Bekvalac rekla o Ljubi

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.