OVO JE POSLEDNJA GLASOVNA PORUKA SAŠE VIDIĆA: Modni kreator poručio SAMO JEDNO, niko nije ni slutio VIDEO
Saša Vidić, Foto: Damir Dervišagić

tuga

OVO JE POSLEDNJA GLASOVNA PORUKA SAŠE VIDIĆA: Modni kreator poručio SAMO JEDNO, niko nije ni slutio VIDEO

Pred smrt poručio samo jedno na pitanje

Objavljeno: 08:07h

Poznati srpski stilista i modni kreator Saša Vidić iznenada je preminuo u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Kako je Kurir prvi i pisao, Vidić je u nedelju uveče dovezen u teškom stanju i odmah je bio priključen na respirator. Prema rečima nezvaničnog izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Redakcija Kuriradošla je u posed jedne od poslednjih audio poruka koju je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama. Kako se može i čuti iz poruke, Saša je na pitanje kako se trenutno oseća, samo kratko odgovorio:

- Živ sam još! - odgovorio je tada Saša Vidić.

00:05

Poslednja audio poruka Saše Vidić

Podsetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

Bonus video:

00:07

Ovde je Saša Vidić proveo poslednje dane

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.